evangelos
Ευάγγελος Σολδάτος
Το ζητούμενο δεν είναι τα διαστήματα όπως το ζητούμενο με τους μαθητές του χρηστού δεν είναι τα ψάρια αλλά ο τρόπος να τα ψαρεύουν και όχι μόνο ψάρια αλλά ανθρώπους. Ο τρόπος εδώ είναι η παραλλαγή, παραλλαγή σημαίνει αλλοίωση-μεταβολή. Δύο είναι οι μεταβολές που γίνονται, κατά μέλος και κατά σύστημα. Κάθε ήχος κινείται ώστε να συμφωνεί κατά τριφωνία ή κατά τετραφωνία πρός αυτόν που πορεύεται. Επίσης οι κινούμενοι ήχοι πυκνώνουν στην υπάτη χορδή (λχ Πα), αυτή είναι η μεταβολή κατά γένος. Αυτές οι δύο κινήσεις γίνονται και παρατηρούνται όλα τα μεγέθη, η αναλογία και η συμφωνίες είναι το ζητούμενο.
Η λογική που διδάσκεται στις σχολές και στα ωδεία απέχει από την λογική της παραλλαγής των ήχων. Τα εξηγώ στην εργασία μου, έχω και παραπομπές να μελετήσετε και τις πηγές.
Τα έχω βρει όλα, πως προκύπτουν τα διαστήματα. Αν θέλετε να συνεχίσετε να μαζοχίζεστε με τα διαστήματα αν είναι ελάσσων ή ελάχιστος, τότε οκ.. συνεχίστε..good luck που λένε και οι Αμερικάνοι :*
Η λογική που διδάσκεται στις σχολές και στα ωδεία απέχει από την λογική της παραλλαγής των ήχων. Τα εξηγώ στην εργασία μου, έχω και παραπομπές να μελετήσετε και τις πηγές.
Τα έχω βρει όλα, πως προκύπτουν τα διαστήματα. Αν θέλετε να συνεχίσετε να μαζοχίζεστε με τα διαστήματα αν είναι ελάσσων ή ελάχιστος, τότε οκ.. συνεχίστε..good luck που λένε και οι Αμερικάνοι :*