Τρισάγιος ύμνος & Δύναμις σε ήχο βαρύ (Συγκέντρωση ηχογραφήσεων)

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

Παλαιό Μέλος
Συγκέντρωσα ηχογραφήσεις Τρισάγιου ύμνου & Δύναμις σε ήχο βαρύ, που υπάρχουν στο "Ψ", αξιόλογων ερμηνευτών, παραθέτοντας τες με αλφαβητική σειρά των ονομάτων των αντίστοιχων συνθετών ως εξής:
1. Θεοδώρου Βασιλικού. Ερμηνεύει ο ίδιος, εδώ.
2. Πέτρου Εφεσίου. Ερμηνεύει ο μακαριστός Άρχ. Σπ. Περιστέρης, εδώ.
3. Αθανασίου Καραμάνη. Ερμηνεύουν: α) ο ίδιος, εδώ & β) ο κ. Μ. Καλαϊτζής, εδώ.
4. Ιωάννη Παλάση. Ερμηνεύει ο μακαριστός Άρχ. Λ. Πετρίδης, εδώ. Το μέλος, εδώ.
5. Αντώνιου Πατρώνα. Ερμηνεύει ο ίδιος, εδώ.
6.
Κωνσταντίνου Πρίγγου. Ερμηνεύουν οι: α) κ. Γ. Δεμελής, εδώ & β) κ. Δ. Κατσικλής, εδώ.
7.
Δημητρίου Σουρλαντζή. Ερμηνεύει ο κ. Θ. Κακάνης, εδώ.
8. Θρασύβουλου Στανίτσα. Ερμηνεύει ο Άρχ. Αν. Πορφυρίδης, εδώ. (Το συγκεκριμένο μάθημα, το εντάσσω στις ηχογραφήσεις του βαρέος ήχου, για τους λόγους, που αναφέρονται σ΄αυτό το θέμα, παρόλο, που ο δημιουργός του το χαρακτήρισε ως "δ' φθορικό"...)
9.
Γεωργίου Χατζηθεοδώρου. Ερμηνεύει ο ίδιος, εδώ.
 
Last edited:

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

Παλαιό Μέλος
Να προσθέσω, στη πιο πάνω λίστα και το Τρισάγιον & Δύναμις, σε ήχο Βαρύ εναρμόνιο εκ του ΖΩ. Μέλος Ιωάννη Νέγρη, εδώ. (Ζητείται ηχογράφηση)
 

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

Παλαιό Μέλος
...............................................................................................................................................................................................................................................................
8. Θρασύβουλου Στανίτσα. Ερμηνεύει ο Άρχ. Αν. Πορφυρίδης, εδώ. (Το συγκεκριμένο μάθημα, το εντάσσω στις ηχογραφήσεις του βαρέος ήχου, για τους λόγους, που αναφέρονται σ΄αυτό το θέμα, παρόλο, που ο δημιουργός του το χαρακτήρισε ως "δ' φθορικό"...)..........................................................................................................................................................................................................................................
Το ίδιο μέλος, ερμηνεύει ο Άρχ. Μουσικοδιδάσκαλος της Μ. Τ. Χρ. Ε., κ. Θ. Βασιλικός, εδώ.
 
Last edited:
Top