Νέα έκδοση: Αναστασιματάριον Πέτρου Πελοποννησίου (Αργό & Σύντομο). Έκδοση Συμπληρωμένη και Αναθεωρημένη.

mmamais

Μαμάης Μιχάλης
#1
Γεια σας. Μόλις εκδόθηκε το τιτλοφορούμενο σε δική μου επιμέλεια. Ανεβάζω μια ενδεικτική φωτογραφία. Μπορείτε να διαβάσετε ανακοίνωση-παρουσίαση
στη Ρομφαία
και στο ιστολόγιο Νάξιοι Μελιστές του μέλους του φόρουμ Δημητρίου Παπάνη.

Η διάθεση γίνεται αποκλειστικά από εμένα. Στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε στις παραπάνω αναρτήσεις. Οι "δικοί" μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου και από εδώ, το Ψαλτολόγιον.
 

Attachments

mmamais

Μαμάης Μιχάλης
#5
Γεια σας. Ήθελα να ενημερώσω ότι είμαστε σε συννενόηση με Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο στην Κύπρο για το ενδεχόμενο να αποσταλλούν μαζικά βιβλία. Στη περίπτωση αυτή η τιμή θα είναι ίδια, ίσως ελάχιστα προσαυξημένη, με αυτήν που ισχύει εδώ στην Ελλάδα, αν και θα καθοριστεί από τον αριθμό των βιβλίων που θα στείλουμε.
Αν κάποιος από Κύπρο ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα μήνυμα. Δεν θα είναι δεσμευτικό φυσικά εκ μέρους του, θα βοηθήσει όμως να έχουμε μια εικόνα. Ευχαριστώ.
 

MTheodorakis

Παλαιό Μέλος
#6
Παρέλαβα τὸ ἀπαραίτητο αὐτὸ μνημεῖο καὶ διαπίστωσα τὴν ἐξαίρετη ἐπιμέλεια ποὺ τὸ διακρίνει.

Συγχαρητήρια γιὰ τὴν πρωτοβουλία, τὴν προσπάθεια καὶ τὴν χαμηλὴ τιμή του!
 
Last edited:
#8
Έχω λάβει το Αναστασιματάριον του Μιχάλη και συμφωνώ ότι είναι μία έκδοση που αναδεικνύει τα ψαλλόμενα της αναστάσιμης Κυριακής, με την πιστότητα της γραφής του μεγάλου διδασκάλου Πέτρου λαμπαδαρίου.

Συγχαρητήρια Μιχάλη για την προσφορά σου σε όλους εμάς που την αναζητούσαμε και σε όλους αυτούς που θα αρχίσουν να μαθαίνουν το αναστασιματάριο στην πρωτότυπη γνήσια μορφή.

Ιδιαιτέρως δε να πω ότι το κόστος είναι τόσο χαμηλό, που περιλαμβάνει νομίζω μόνο το χαρτί και την εκτύπωση...

ΕΥΓΕ!
 

mmamais

Μαμάης Μιχάλης
#9
Γεια σας. Επανέρχομαι για να ανακοινώσω ότι το βιβλίο διατίθεται για την Κύπρο αποκλειστικά από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τριμυθούντος «ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ»

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 00357 22-527058 ή στις εφαρμογές Viber και WhatsApp: 00357 99-118284
 

Shota

Παλαιό Μέλος
#15
Παρέλαβα το καλαίσθητο αυτό βιβλίο και εγώ. Σχήμα λίγο μεγαλύτερο από το Αναστασιματάριο έκδ. Ζωής, επίσης η γραμματοσειρά που είναι και καθαρότερα. Καλό χαρτί, όχι το «επιθετικό» λευκό, κουραστικό για διάβασμα. Για τα περιεχόμενα ειπώθηκαν ήδη αρκετά.

Και μια πρόταση• ο επιμελητής δεν είναι καθηγητής με... ειδικές δυνατότητες. Ίσως πρέπει να γίνει λίγο λόμπι από τους αρμόδιους για να γίνει αναγνώριση του βιβλίου ως επίσημου διδακτικού υλικού. Γιατί το αξίζει ο Πέτρος.
 
Top