Νέα έκδοση: Αναστασιματάριον Πέτρου Πελοποννησίου (Αργό & Σύντομο). Έκδοση Συμπληρωμένη και Αναθεωρημένη.

mmamais

Μαμάης Μιχάλης
Γεια σας. Μόλις εκδόθηκε το τιτλοφορούμενο σε δική μου επιμέλεια. Ανεβάζω μια ενδεικτική φωτογραφία. Μπορείτε να διαβάσετε ανακοίνωση-παρουσίαση
στη Ρομφαία
και στο ιστολόγιο Νάξιοι Μελιστές του μέλους του φόρουμ Δημητρίου Παπάνη.

Η διάθεση γίνεται αποκλειστικά από εμένα. Στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε στις παραπάνω αναρτήσεις. Οι "δικοί" μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου και από εδώ, το Ψαλτολόγιον.
 

Attachments

  • 1.jpg
    1.jpg
    1.3 MB · Views: 327

mmamais

Μαμάης Μιχάλης
Γεια σας. Ήθελα να ενημερώσω ότι είμαστε σε συννενόηση με Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο στην Κύπρο για το ενδεχόμενο να αποσταλλούν μαζικά βιβλία. Στη περίπτωση αυτή η τιμή θα είναι ίδια, ίσως ελάχιστα προσαυξημένη, με αυτήν που ισχύει εδώ στην Ελλάδα, αν και θα καθοριστεί από τον αριθμό των βιβλίων που θα στείλουμε.
Αν κάποιος από Κύπρο ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα μήνυμα. Δεν θα είναι δεσμευτικό φυσικά εκ μέρους του, θα βοηθήσει όμως να έχουμε μια εικόνα. Ευχαριστώ.
 

MTheodorakis

Παλαιό Μέλος
Παρέλαβα τὸ ἀπαραίτητο αὐτὸ μνημεῖο καὶ διαπίστωσα τὴν ἐξαίρετη ἐπιμέλεια ποὺ τὸ διακρίνει.

Συγχαρητήρια γιὰ τὴν πρωτοβουλία, τὴν προσπάθεια καὶ τὴν χαμηλὴ τιμή του!
 
Last edited:
Έχω λάβει το Αναστασιματάριον του Μιχάλη και συμφωνώ ότι είναι μία έκδοση που αναδεικνύει τα ψαλλόμενα της αναστάσιμης Κυριακής, με την πιστότητα της γραφής του μεγάλου διδασκάλου Πέτρου λαμπαδαρίου.

Συγχαρητήρια Μιχάλη για την προσφορά σου σε όλους εμάς που την αναζητούσαμε και σε όλους αυτούς που θα αρχίσουν να μαθαίνουν το αναστασιματάριο στην πρωτότυπη γνήσια μορφή.

Ιδιαιτέρως δε να πω ότι το κόστος είναι τόσο χαμηλό, που περιλαμβάνει νομίζω μόνο το χαρτί και την εκτύπωση...

ΕΥΓΕ!
 

mmamais

Μαμάης Μιχάλης
Γεια σας. Επανέρχομαι για να ανακοινώσω ότι το βιβλίο διατίθεται για την Κύπρο αποκλειστικά από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τριμυθούντος «ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ»

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 00357 22-527058 ή στις εφαρμογές Viber και WhatsApp: 00357 99-118284
 

tb---

τσοπάνης
Παραλάβαμε και το Αναστασιματάριον του Πέτρου Αμπαλαρίου, ευχαριστίες και στον κ. Μαμάη για την προσπάθειά του ~
 

Attachments

  • 129698413_389141565509367_1147834162089963812_n (1).jpg
    129698413_389141565509367_1147834162089963812_n (1).jpg
    97.4 KB · Views: 140

Shota

Παλαιό Μέλος
Παρέλαβα το καλαίσθητο αυτό βιβλίο και εγώ. Σχήμα λίγο μεγαλύτερο από το Αναστασιματάριο έκδ. Ζωής, επίσης η γραμματοσειρά που είναι και καθαρότερα. Καλό χαρτί, όχι το «επιθετικό» λευκό, κουραστικό για διάβασμα. Για τα περιεχόμενα ειπώθηκαν ήδη αρκετά.

Και μια πρόταση• ο επιμελητής δεν είναι καθηγητής με... ειδικές δυνατότητες. Ίσως πρέπει να γίνει λίγο λόμπι από τους αρμόδιους για να γίνει αναγνώριση του βιβλίου ως επίσημου διδακτικού υλικού. Γιατί το αξίζει ο Πέτρος.
 

domesticus

Lupus non curat numerum ovium
Ἔχω στὰ χέρια μου τὸ πόνημα τοῦ καλοῦ συναδέλφου Μιχάλη Μαμάη. Πάντα ὑποστηρίζω τὶς καλὲς προσπάθειες συναδέλφων ποὺ ἔχουν προσφέρει πολλὰ στὴν κοινότητα μὲ τὸν κόπο τους καὶ τὰ μηνύματά τους.

Καλαίσθητη ἔκδοση, σχήμα βολικὸ, κείμενο εὐανάγνωστο, γραφὴ ἰδανικὴ καὶ σωστὰ στοιχειοθετημένη γιὰ τὸν χρήστη ἀκόμα καὶ σὲ κακὸ φωτισμὸ τοῦ ἀναλογίου.

Ἡ τιμὴ ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΗ γιὰ τὸ περιεχόμενο καὶ τὴν ποιότητα τῆς ἔκδοσης. Μπράβο συνάδελφε, μᾶς προσέφερες βιβλίο χρήσιμο καὶ οἰκονομικὰ προσιτό, χωρὶς πομφόλυγες καὶ βαρύγδουπα «πρωτοψαλτικοδασκαλίστικα» φληναφήματα, σὲ τιμὴ κόστους. Πιὸ χαμηλὴ τιμὴ δὲν γίνεται.

Κι ἕνα ἐπιπλέον πλεονέκτημα. Ἡ στοιχειοθεσία τῆς γραμματοσειρᾶς εἶναι ἀραιὴ κι ἔτσι ἕνας μαθητὴς μπορεῖ εὔκολα νὰ σημειώνει ὅλες τὶς παρατηρήσεις τοῦ δασκάλου του, ἀπὸ ἑρμηνεία σημαδοφώνων μέχρι χρονικὲς ἀγωγὲς ἢ ὁ,τιδήποτε ἄλλο τὸν διευκολύνει.

Εὔχομαι νὰ βγάλεις τὰ ἔξοδά σου καὶ νὰ σοῦ μείνει καὶ κάτι, ἔτσι γιὰ νὰ καταλάβεις ὅτι καμιὰ φορὰ ὁ γνήσιος κόπος ἀναταμείβεται. Σοῦ εὔχομαι κάθε καλὸ σὲ σένα καὶ τοὺς οἰκείους σου.
 
Last edited:

mmamais

Μαμάης Μιχάλης
Γεια σας. Ήθελα να ενημερώσω ότι μόλις επανεκδώθηκε το Αναστασιματάριο Πέτρου Πελοποννησίου - Συμπληρωμένη και Αναθεωρημένη Έκδοση επιμέλειάς μου. Το περιεχόμενο της 2ης έκδοσης έχει διατηρηθεί ακριβώς το ίδιο με της 1ης (2021), απλώς έχουν διορθωθεί ορισμένα παροράματα και έχουν γίνει βελτιώσεις της εξωτερικής εμφάνισης του βιβλίου. Ευχαριστώ τους συναδέλφους ιεροψάλτες για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς την προσπάθειά μου, επιφυλάσσομαι για το μέλλον. Υπενθυμίζω ότι η διάθεση του βιβλίου γίνεται (κυρίως) από εμένα ενώ στην Κύπρο από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τριμυθούντας "Το Θεάρεστον".

http://www.anastasimatarion-petrou.gr/
 

Attachments

  • Κωστή-εικόνα_2η-έκδοση.jpg
    Κωστή-εικόνα_2η-έκδοση.jpg
    230.7 KB · Views: 100

athanasio

Νέο μέλος
Έχω από παλιά την 1η έκδοση του 2020, αλλά... ποτέ δεν είπα τα συγχαρητήριά μου! Πραγματικά είναι φοβερή δουλειά και μου δίνει την αίσθηση της πληρότητας και φυσικά το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά. Χίλια μπράβο!!

Αν επιτρέπεται, με ποιο πρόγραμμα έχει φτιαχτεί;
 

mmamais

Μαμάης Μιχάλης
Ευχαριστώ Αθανάσιε, έχει γραφτεί με τον Χρυσό Μελωδό, έκδοση 2013.
Με την ευκαιρία, κατήργησα την παραπάνω σελίδα, έχω μια στο facebook τώρα, την οποία χρησιμοποιώ μόνο ως σελίδα για το βιβλίο, αυτήν.
 
Top