[Ανακοίνωση] Θησαυρός! (Ψηφιοποιημένο υλικό Δημοσίων Βιβλιοθηκών Ελλάδος)

#41
Πολύ σημαντική είδηση εδώ:
http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=9556&spec=edu&type=1
Καλό θα είναι όλοι οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί του φόρουμ, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, που υπαγόμαστε στο ΥΠΔΒΜΘ, αλλά και νομικοί, να πιέσουμε καταστάσεις, έτσι ώστε το Υπουργείο να επιληφθεί του θέματος και να ζητηθούν εξηγήσεις σε περιπτώσεις απόκρυψης υλικού (όπως Πέργαμος, Αριστοτέλειο κλπ.)
 
#45
Έκανα μία αναζήτηση στις Δημόσιες Βιβλιοθήκες με όρο «Ταμείον Ανθολογίας», μου έβγαλε 19 τεκμήρια (ανάμεσα σε αυτά είναι και ο Α΄ τόμος του 1824 - α΄ έκδοση του Χουρμουζίου Χαρτοφύλακος*) αλλά δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να λάβω κάποιο αρχείο. Μου εμφανίζει συνέχεια την ένδειξη «Bad file location». Εμφανίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Δοκίμασα Microsoft Internet Explorer 10, Mozilla Firefox 19 και Google Chrome σε Windows 7.

*το οποίο είχα ανεβάσει παλαιότερα στο οικείο θέμα αλλά δεν το θυμόμουν. Τι γίνεται όμως με τα υπόλοιπα; Παλαιότερα δεν είχα αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.
 
Last edited:
#46
Έκανα μία αναζήτηση στις Δημόσιες Βιβλιοθήκες με όρο «Ταμείον Ανθολογίας», μου έβγαλε 17 τεκμήρια (ανάμεσα σε αυτά είναι και ο Α΄ τόμος του 1824 - α΄ έκδοση του Χουρμουζίου Χαρτοφύλακος*) αλλά δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να λάβω κάποιο αρχείο. Μου εμφανίζει συνέχεια την ένδειξη «Bad file location». Εμφανίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Δοκίμασα Microsoft Internet Explorer 10, Mozilla Firefox 19 και Google Chrome σε Windows 7.

*το οποίο είχα ανεβάσει παλαιότερα στο οικείο θέμα αλλά δεν το θυμόμουν. Τι γίνεται όμως με τα υπόλοιπα; Παλαιότερα δεν είχα αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.
Επιλύθηκε. Μπορώ και κατεβάζω τα τεκμήρια κανονικά.
 

Beatle

Ανδρέας Σ.
#48
Συγγνώμη ξέρουμε υπό ποιες συνθήκες εξαφανίστηκε αυτή η πηγή;

Εν μία νυκτί (προ τριετίας) πέταξαν στα σκουπίδια αυτό το σπουδαίο τρόπο αναζήτησης σε όλες τις βιβλιοθήκες της Ελλάδας με ψηφιοποιημένο υλικό και δεν άνοιξε ρουθούνι; Δεν υπάρχει κάποια νέα σελίδα που να αντικατέστησε αυτή την προσπάθεια;
 
Top