Σημερα μου εστειλε ο Γιωργος ο Σιαπεροπουλος το δοξαστικο των αινων της Κυριακης του Τελωνου και Φαρισαιου,..Συνθεση δικη του που ειναι μια πολυ καλή επιλογη για την ερχομενη Κυριακη!!τον ευχαριστω και απο εδω!!!!
Μια και ειμαι σπιτι εγραψα το παρον.ο λαιμος κλειστος για δοξαστικο ..ας μου συγχωρησει το φορουμ και ο συνθετης τις παρατυπιες σε κανα δυο σημεια που κανω τα δικα μου..ηχητικό;;;;; δεν έχει;;;;
Πώς είναι ο ... ανοιχτός;...ο λαιμος κλειστος ...
Μια και ειμαι σπιτι εγραψα το παρον.ο λαιμος κλειστος για δοξαστικο ..ας μου συγχωρησει το φορουμ και ο συνθετης τις παρατυπιες σε κανα δυο σημεια που κανω τα δικα μου..
Φιλε και συναδελφε Δανιηλ , συγχαρητηρια για την ερμηνεια του εν λογω δοξαστικου.. Στο σπιτι και με κλειστο λαιμο ?? μαλλον αστειευεσαι... εισαι καθαροτατος !!!! Οσο για το Μελος , οτι ειναι του κ Σιαπεροπουλου , λυπαμαι που θα διαφωνησω αλλα εχω μπροστα μου το Τριωδιον του Δασκαλου Καραμανη και σχεδον ... συμπιπτουν !! Το ορθοτερον θα ηταν '' Διασκευη'' του Ταδε . Αυτο εχω κανει κι εγω σε πολλα Δοξαστικα και γραφω Διασκευη η` '' ΕΚΛΟΓΗ '' . Δεν ειναι δικα μας , εστω κι αν αλλαξουμε μια , δυο θεσεις.. ΕΙναι της ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ. Αυτα με αγαπη ΧΡΙΣΤΟΥ !!! Β. ΤΖΑΝΑΚΟΣ.