π. Δαβίδ
Γενικός συντονιστής
To θέμα "Να φιλοξενεί θέματα πίστεως το Ψαλτολόγιο;" και η σχετική δημοσκόπηση απεσύρθησαν.
Προτάσεις για αλλαγές στο φόρουμ μπορούν να υποβάλλονται στο διαχειριστή και τη συντονιστική ομάδα.
Όπως έγραψε ο π. Μάξιμος:
και όπως έγραψε ο κ. Κουμπαρούλης:
και όπως έγραψα και εγώ:
Ευχαριστώ!
Προτάσεις για αλλαγές στο φόρουμ μπορούν να υποβάλλονται στο διαχειριστή και τη συντονιστική ομάδα.
Όπως έγραψε ο π. Μάξιμος:
Νά παραμείνουμε σέ ὅ,τι ἔχει ἐπικρατήσει, νά διαφυλάξουμε ὅσο γίνεται τήν εἰρήνη τῶν ψυχῶν μας, γιατί ἀλλιῶς μποροῦν νά ἀνοίξουν καί ἄλλα θέματα, τά ὁποῖα διακριτικά ἔχουμε ἀποφύγει καί μάλιστα καλύψει... μέ ἀγάπη καί μόνον...
και όπως έγραψε ο κ. Κουμπαρούλης:
Αγαπητοί, οι απόψεις μου είναι από καιρό γνωστές. Φυσικά και (πρέπει να μας) ενδιαφέρουν τα θέματα πίστεως και να συζητούνται στον κατάλληλο χώρο και με τον κατάλληλο τρόπο και με τους κατάλληλους ανθρώπους προς κοινό όφελος. Υπάρχουν άλλωστε πάμπολλα βήματα διαλόγου στο διαδίκτυο που ασχολούνται ειδικά με αυτή τη θεματολογία. Προσωπικά θέλω το Ψαλτολόγιον να διατηρηθεί μακριά από έριδες και διαξιφισμούς περί θεμάτων πίστεως. Δεν έχω καμία διάθεση να αναλάβει το Ψαλτολόγιον το συντονισμό τέτοιων ζητημάτων. Έτσι ήταν ως τώρα, έτσι το αγαπήσαμε και προσωπικά θέλω να μείνει ως έχει.
και όπως έγραψα και εγώ:
Μην ξεχνάτε ότι το φόρουμ έχει κανονισμούς συμμετοχής και λειτουργίας τους οποίους συμμετέχοντας σε αυτό έχετε αποδεχθεί.
Ευχαριστώ!