Απόσυρση/επιστροφή θεμάτων

Status
Not open for further replies.

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
Το θέμα «Μάσκες και στους Ψάλτες» αποσύρθηκε επειδή ήταν παραπλανητικό και επειδή το θέμα ξέφυγε. Ας προσέχουμε την αυστηρά περιορισμένη θεματολογία του forum και ότι το forum δεν είναι Ελλαδοκεντρικό. Θέματα πολιτικής συγκεκριμένης χώρας δεν μπορεί να λύσει το Ψαλτολόγιον.
 

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
Το θέμα «Ακολουθία Αναστάσεως» αποσύρθηκε. Όπως γράφαμε και προηγουμένως, το Ψ δεν λύνει θέματα, που λύνουν οι Δικαιοδοσίες και οι αναφορές εκάστων στις Προϊστάμενες Αρχές τους.
 

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
Το θέμα «Πρωτοψάλτης του Νέου σε Αναλόγιο Γ.Ο.Χ.» αποσύρθηκε, ως προϊόν προφανώς προσωπικών απωθημένων, περιέχον άμα εν συνεχεία προσβλητικούς, υποτιμητικούς και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς για ιεροψάλτες και μέλη.
 

Π. Δαβίδ

Γενικός συντονιστής
Σημείωμα συντονιστή
Αγαπητοί μου,
από το θέμα "Ζητείται Β' Ιεροψάλτης για τον Ιερό Ναό (Παρεκκλήσιο) Αγίων Θεοδώρων - Αποστόλου Ανδρέα Περιστερίου" ἀφησα μόνον την ανακοίνωση και διέγραψα τα υπόλοιπα. Ελπίζω σύντομα να βρεθεί ο κατάλληλος για τη θέση αυτή.
Συνιστώ και πάλι τη μελέτη και εφαρμογή των κανόνων του φόρουμ, τους οποίους εγγραφόμενοι αποδεχθήκαμε όλοι μας.
Από την Αγγλική επαρχία με θερμοκρασία -1°C, σας εύχομαι καλό βράδυ και η Υπεραγία Θεοτόκος, η Υπέρμαχος Στρατηγός, να μας προστατεύει και να μας διασώζει από τους ορατούς και αοράτους εχθρούς.
Ευχαριστώ για τη συνεργασία
π. Δαβίδ
 

Π. Δαβίδ

Γενικός συντονιστής
Αγαπητοί,
Το θέμα «Οι καιροί έχουν αλλάξει» αποσύρθηκε. Το φόρουμ δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα που αναφέρονται στο θέμα και τέτοια θέματα πολύ εύκολα εκτροχιάζονται.
Ευχαριστώ για τη συνεργασία.
 

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
Το θέμα «Θεία Λειτουργία (Συλλογή)» αποσύρθηκε, γιατί δεν έχει την έγκριση του επιμελητή.
 

Π. Δαβίδ

Γενικός συντονιστής
Το θέμα " Προσβολή προς τον ιεροψαλτικό κόσμο η παρουσία Βυζαντινού χορού στη στέψη του Καρόλου" διεγράφη, ως εκτός θεματολογίας του φόρουμ και παραβαίνον τους κανόνες.
Καλή αυριανή. Χρόνια πολλά! Καλή φώτιση σε όλους μας!
Τὸ πανάγιον Πνεῦμα, τὸ προϊὸν ἐκ τοῦ Πατρός, καὶ δι' Υἱοῦ ἐνδημῆσαν, τοῖς ἀγραμμάτοις Μαθηταῖς, τοὺς σὲ Θεὸν ἐπιγνόντας, σῶσον, ἁγίασον πάντας.
 

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
Το θέμα «Μητρ. Τρίκκης Χρυσόστομος: Όχι ιεροψάλτης και υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές» αποσύρθηκε και με την εισήγηση του θέσαντος, ως κάτι τοπικό και μη εξεταζόμενο, και λόγω, δυστυχώς, εκτροπής σε ανοικειότητα συγκεκριμένων μελών.
 
Status
Not open for further replies.
Top