Αναστασιματάριον Κων/νου Πρίγγου (δακτυλογράφηση από τις εκδόσεις 1952 και 1974)

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
#21
Κι εγώ γιατί δεν μπορώ να τις βρώ και καταφεύγω σ'αυτές της αποστολικής διακονίας??
Ίσως γιατί δεν πήγες στο σωστό μέρος. Κι άλλοι έχουν αναφέρει κατά καιρούς ότι έχουν δει τα συγκεκριμένα βιβλία σε βιβλιοπωλεία.
Εγώ τα είδα πριν λίγες μέρες στου Β.Ρηγόπουλου στη Θεσσαλονίκη (Κ.Ντηλ 4).
Επίσης υπάρχουν και στο διαδίκτυο.
 
Last edited:

tsak77

Χρῆστος Τσακίρογλου
#22
Επικαιροποιώ το προηγούμενο ερώτημά μου γιατί πιστεύω πως η απάντησή του ενδιαφέρει πολλούς και πολύ!!(Όπως εμένα...:D) Ξερετε η δουλειά σας για μας τους νεότερους ήταν θησαυρός αν λάβει κανείς υπόψη ότι δεν μπορούμε να ερθουμε σε επαφή με τις πρώτες εκδόσεις των βιβλίων του Πρίγγου!

Οπότε μήπως υπάρχει πρόθεση να δαχτυλογραφηθούν η Μ.Εβδομάδα και το Δοξαστάριον??? Είναι στα σκαριά κάποια τέτοια έκπληξη??:rolleyes:
Ως ελεύθεροι επαγγελματίες (το πρώτο ευνόητο, το δεύτερο δεν το βλέπω) πάντα κάτι φτιάχνουμε όταν δεν τεμπελιάζουμε, όπως ο γράφων αυτό τον καιρό. Πολλά πράγματα υπάρχουν ως ιδέες στο μυαλό και σιγά σιγά τις προχωρούμε (πάντα χαΛαρά, εφόσον δεν "σπρώχνει" καμία οικονομική δέσμευση). Αυτό το διάστημα υλοποιείται κάτι που δεν έχει σχέση όμως με τον Πρίγγο, μαζί φυσικά με τον Χαράλαμπο.

Με την ευκαιρία του μηνύματος αυτού, θα ήθελα να παρακαλέσω όσους χρήστες του προγράμματος "Μελωδός" έχουν το χρόνο και τη διάθεση να βοηθήσουν αναλαμβάνοντας από ένα μικρό κομμάτι ενός προς δακτυλογράφηση έργου, ας επικοινωνήσουν μαζί μας με προσωπικό μήνυμα, όχι ότι είμαστε τα αφεντικά, απλά για να συννενοηθούμε ποιο κομμάτι θα αναλάβει ο καθένας. Έτσι, πέρα από την ευνόητη μείωση του κόπου που απαιτείται για μία τέτοια εργασία, θα δημοσιεύεται πολύ γρηγορότερα στην κοινότητα. Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο λοιπόν.

Ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και φυσικά για τις καλοπροαίρετες και ορθές παρατηρήσεις.
 

domesticus

Lupus non curat numerum ovium
#23
Σήμερα πρόσεξα τὸ θέμα.

Συνάδελφοι, ἐξαιρετικὴ προσφορὰ ἀξια κάθε ἐπαίνου γιὰ τὸν κόπο καὶ τὴν διάθεση, ἄφθονος ὁ πρῶτος ἀφιλοκερδὴς καὶ ἀγαπητικὴ ἡ δεύτερη.

Χρῆστο, ἀπὸ τὴν ἀρχὴ ἡ προσφορὰ σου στὰ μέλη καὶ τὴν κοινότητα εἶναι αὐτὸ ποὺ χαρακτηρίζει τὴν παρουσία σου, σημαντικότατο γνώρισμα στὸν ὠκεανὸ τῆς ἀνωνυμίας τοῦ Διαδικτύου.

Βλέπω ὅμως πὼς τὸ «πάθος» σου τὸ ἔχεις μεταδώσει ἀξιοπρόσεκτα καὶ στον ἕτερο συνάδελφο καὶ ὁ συνδυασμὸς σας «γράφει». :)
 
Last edited:

nikosthe

Νίκος Θεοτοκάτος
#24
Κι εγώ σήμερα πρόσεξα το θέμα. Χίλια μπράβο στους συναδέλφους, η έκδοση αυτή του pdf είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, καθώς είναι και καλύτερη αισθητικά από την αντίστοιχη της Αποστολικής Διακονίας, αλλά και σωστότερη, με σεβασμό στον αείμνηστο Κωνσταντίνο Πρίγγο. Οι διορθώσεις, που ακόμα δεν έχουν γίνει και που παρατήρησαν άλλοι συνάδελφοι, είναι πταίσματα και δεν μειώνουν σε τίποτα την αξία του πονήματος. Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει η Αποστολική Διακονία με τους πόρους της, κατάφεραν το κάνουν απλοί ψάλτες αφιλοκερδώς και θυσιάζοντας το χρόνο τους για μας! Εύγε!
 

tsak77

Χρῆστος Τσακίρογλου
#28
please could some one tell me how credible is this version of the anastasimatarion?
Η απάντηση βρίσκεται στο πρώτο μήνυμα του θέματος. Κατά πόσο έγκυρη ή όχι είναι η εν λόγω έκδοση από κει και μετά, είναι ίσως και θέμα υποκειμενικό.
 

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
#30
Συγχαρητήρια για την συγγραφή σας. Θα μπορούσατε μήπως να το ανεβάσετε και σε αρχείο μελωδού??
..................................

Όποιος από τους κατόχους του προγράμματος «μελωδός» επιθυμεί να λάβει το Αναστασιματάριο σε αρχείο .mel για προσωπική μορφοποίηση, ας μας το κοινοποιήσει με προσωπικό μήνυμα επωνύμως, επισυνάπτοντας και την ηλεκτρονική του διεύθυνση.
 

Γεώργιος Μ.

Πολλάκις την υμνωδία εκτελών...
#32
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εξαιρετική δουλειά σας.

Το ανεβάζω εδώ με σελιδοδείκτες (bookmarks) για υπολογιστές και κινητά-tablets
 

Attachments

Γιώργος Μ.

Παλαιόν μέλος
#33
Αφού σε ευχαριστήσω πολύ, επίτρεψέ μου μια εντελώς άσχετη παρατήρηση συνονόματε (και με το παραπάνω) φίλε, Γεώργιε Μ.
Είχα σκεφτεί να σου ζητήσω να αλλάξεις λίγο το όνομά σου, γιατί πολλοί μας μπερδεύουν, αλλά δεν το έκανα, γιατί η φωτογραφία σου με κολακεύει. :D:D:D
 

gassi384

Παλαιό μέλος
#34
Χαίρετε,

Μήπως γνωρίζετε που μπορούμε να βρούμε τη γραμματοσειρά του βιβλίου;
 
Last edited:
Top