Α ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ Παλαιό Μέλος Oct 27, 2008 #1 Oct 27, 2008 #1 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί στην αργή δοξολογία του Χουρμουζίου (Εναρμόνιος) η εναρμόνιος μαρτυρία στο ΔΙ είναι ωσάν του ΠΑ στο διατονικό γένος ;
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί στην αργή δοξολογία του Χουρμουζίου (Εναρμόνιος) η εναρμόνιος μαρτυρία στο ΔΙ είναι ωσάν του ΠΑ στο διατονικό γένος ;
Τ Τσακιτζής Παλαιό Μέλος Jan 20, 2009 #2 Jan 20, 2009 #2 ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ said: Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί στην αργή δοξολογία του Χουρμουζίου (Εναρμόνιος) η εναρμόνιος μαρτυρία στο ΔΙ είναι ωσάν του ΠΑ στο διατονικό γένος ; Click to expand... Απάντηση, έδωσα πάρακάτω.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ said: Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί στην αργή δοξολογία του Χουρμουζίου (Εναρμόνιος) η εναρμόνιος μαρτυρία στο ΔΙ είναι ωσάν του ΠΑ στο διατονικό γένος ; Click to expand... Απάντηση, έδωσα πάρακάτω.
Α ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ Παλαιό Μέλος Jan 20, 2009 #3 Jan 20, 2009 #3 Τσακιτζής said: Απάντηση, έδωσα πάρακάτω. Click to expand... Που έδωσες απάντηση;
Τ Τσακιτζής Παλαιό Μέλος Jan 20, 2009 #4 Jan 20, 2009 #4 ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ said: Που έδωσες απάντηση; Click to expand... Εκεί που ρωτάς για τον Πα του Εναρμονίου.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ said: Που έδωσες απάντηση; Click to expand... Εκεί που ρωτάς για τον Πα του Εναρμονίου.