Y ybulbu δ. Ιερώνυμος Μπουλμπουτζής Apr 30, 2009 #21 Πριν λίγο, σε μια αναζήτηση στο google video, έπεσα πάνω σε αυτό. Για ρίξτε του μια ματιά...
T teofilos3 Γεώργιος Παλιούρας Apr 30, 2009 #22 ybulbu said: Πριν λίγο, σε μια αναζήτηση στο google video, έπεσα πάνω σε αυτό. Για ρίξτε του μια ματιά... Click to expand... Ευχαριστούμε για το ωραίο video ,μήπως γνωρίζετε ποιός είναι αριστερά.
ybulbu said: Πριν λίγο, σε μια αναζήτηση στο google video, έπεσα πάνω σε αυτό. Για ρίξτε του μια ματιά... Click to expand... Ευχαριστούμε για το ωραίο video ,μήπως γνωρίζετε ποιός είναι αριστερά.
Λ Λάμπρος Λιασής Παλαιό Μέλος May 1, 2009 #24 το ανεβάζω και σε μορφή avi για όποιον θέλει το video και για το αρχείο του Attachments π. Ιερόθεος Φιλόθεϊτης_ Δύναμις Καλογήρου.zip 16.1 MB · Views: 278
Hristakis ῾Αγιοσοφίτης May 1, 2009 #25 I.Ν.Αγ.Στεφάνου & Αγ.Παρασκευής Επιβατινής Πτολεμαίδος...αγρυπνία Παναγιάς Γεροντίσσης Δεκέμβριος του 2008...αριστερά ψάλλει ο πρωτοψάλτης του Ναού Χατζηπαναγιωτίδης Σταύρος...ισοκρατούν μέλη του φόρουμ...
I.Ν.Αγ.Στεφάνου & Αγ.Παρασκευής Επιβατινής Πτολεμαίδος...αγρυπνία Παναγιάς Γεροντίσσης Δεκέμβριος του 2008...αριστερά ψάλλει ο πρωτοψάλτης του Ναού Χατζηπαναγιωτίδης Σταύρος...ισοκρατούν μέλη του φόρουμ...
S SINGEORGE Παλαιό Μέλος Mar 10, 2011 #26 Ανεβάζω την Δοξολογία του Ιακώβου σε Ά ήχο και το Θεοτόκε Παρθένε από τον π. Ιερόθεο Attachments ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΙΑΚΩΒΟΥ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΟΥ Α ΗΧΟΣ.mp3 9.7 MB · Views: 130 ΘΕΟΤΟΚΕ ΠΑΡΘΕΝΕ.mp3 3.7 MB · Views: 138
neoklis Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής Jan 24, 2012 #27 Μήπως μπορεί κανείς να μου πει, ποιος (τίνος) είναι ο πολυέλεος «Δοῦλοι Κύριον ἦχος λέγετος» που περιλαμβάνεται στην κασέτα αυτή;
Μήπως μπορεί κανείς να μου πει, ποιος (τίνος) είναι ο πολυέλεος «Δοῦλοι Κύριον ἦχος λέγετος» που περιλαμβάνεται στην κασέτα αυτή;
ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ ΔΑΝΙΗΛ Παλαιό Μέλος Jan 24, 2012 #28 neoklis said: Μήπως μπορεί κανείς να μου πει, ποιος (τίνος) είναι ο πολυέλεος «Δοῦλοι Κύριον ἦχος λέγετος» που περιλαμβάνεται στην κασέτα αυτή; Click to expand... Συνθεσις του ιδιου...
neoklis said: Μήπως μπορεί κανείς να μου πει, ποιος (τίνος) είναι ο πολυέλεος «Δοῦλοι Κύριον ἦχος λέγετος» που περιλαμβάνεται στην κασέτα αυτή; Click to expand... Συνθεσις του ιδιου...
simeon Παλαιό Μέλος Nov 19, 2012 #29 Πατριαρχική Μουσική - Θεία Λειτουργία ftp://ftp.logos.md/Audio/Muzica(Muz...nye_pesnopenija)/PATRIARShIJ_MUZ_KOVChEG/CD1/ ftp://ftp.logos.md/Audio/Muzica(Muz...nye_pesnopenija)/PATRIARShIJ_MUZ_KOVChEG/CD2/
Πατριαρχική Μουσική - Θεία Λειτουργία ftp://ftp.logos.md/Audio/Muzica(Muz...nye_pesnopenija)/PATRIARShIJ_MUZ_KOVChEG/CD1/ ftp://ftp.logos.md/Audio/Muzica(Muz...nye_pesnopenija)/PATRIARShIJ_MUZ_KOVChEG/CD2/
Th4nasis Παλαιό Μέλος Jan 21, 2013 #30 http://www.youtube.com/watch?v=6OpF4EwQAG4 ξερέτε μηπως που μπορω να βρω το κείμενο ευχαριστώ