Α μπα εδώ ο Γιάννης με "ξεφτίλισε" (με την καλή έννοια!). Όμως έχω κι εγώ λίγο π.Ακάκιο (διαφορετικό από αυτά που ανέβηκαν) που θέλει φτιάξιμο όμως... Θα το φτιάξω κι αυτό (να δω πότε...) και θα το ανεβάσω.και για τη δουλειά του Βασίλη με τα Χερουβικά του Φωκαέως από τον διακο-Διονύση.
Ότι και να πω φίλε μου θα είναι λίγο....σήμερα μας "κούφανες" πραγματικά...αν μπορούσε κάποιος να πει λίγα λόγια για τον "άρχοντα" γερο-Ακάκιο...έμαθα ότι έφυγε από τους Δανιηλαίους...κάποιος άλλος με είπε ότι πέθανε αληθεύει?...πάντως σε πάρα πολλά σημεία μου θυμίζει Πολίτη και Αθηναίο ψάλτη...σχεδόν καμία σχέση με διακό-Διονύση και π.Δανιήλ...μάλλον ο π.Ακάκιος θα αρέσει περισσότερο από άλλους στους "πατριαρχικούς" κ.α.
κ.Βαγγέλη εσείς δεν έχετε καμιά ηχογράφηση από Αγιορείτες πατέρες?...αν ανεβάζατε και εσείς κάτι θα ήταν μεγάλη μας χαρά...Τι ''κοσμογονια'' ειναι αυτη !!! Δεν προλαβαινω να διαβαζω , να κατεβαζω τα
διαφορα αυτα αριστουργηματα και να ανεβαζω και γω οταν προλαβαινω !!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους οσους προσφερουν ηχογραφησεις , φωτο , χειρογραφα κλπ . Και αν σκεφτουμαι οτι απο τα 200 και ανω μελη , ελαχιστοι ειναι αυτοι
που προσφερουν , φαντασθειτε αν φιλοτιμηθουν και οι υπολοιποι (οι πολλοι) να καμουν το ιδιο τι θα γεινει . Για να δουμε .
κ.Βαγγέλη εσείς δεν έχετε καμιά ηχογράφηση από Αγιορείτες πατέρες?...αν ανεβάζατε και εσείς κάτι θα ήταν μεγάλη μας χαρά...![]()
κ.Βαγγέλη εσείς δεν έχετε καμιά ηχογράφηση από Αγιορείτες πατέρες?...αν ανεβάζατε και εσείς κάτι θα ήταν μεγάλη μας χαρά...![]()
Και μια φωτο του π.Ακακίου από πανήγυρη στην Ι.Μ.Μ.Βατοπαιδίου.Μαζί του ο π.Στέφανος Δανιηλίδης και ο περίφημος Μάξιμος ο Βατοπαιδινός![]()
10 χρόνια πριν σίγουρα...μπορεί και παραπάνω...Ευχαριστώ Χρήστο.
Του πότε είναι αυτή η φωτογραφία? Γιατί ο Μάξιμος καλά καλά γένια δεν έχει βγάλει και π.Ιωσήφ πίσω φρεσκότατος![]()
Μια φορά, όπως οι ίδιοι λένε, ήρθε ο Τσαμκιράνης σε μια πανήγυρη και τον έβαλαν να ψάλλει κ αυτός δεν ήθελε να κάτσει στο κέντρο κτλ απο ευγένεια...
Επέμεναν οι πατέρες κ τελικά έψαλλαν λέει (όπως διηγείται ο π Δανιήλ) ένα δοξαστικό του Φιλανθίδη (νομίζω) σαν μια φωνή! Τρομερός συντονισμός κ φανταστείτε να ήμαστε από κάτω... 3 φωνάρες μαζί! Τους άρεσε πολύ ο Τσαμκιράνης κ θεωρούν ότι ταιριάζαν πάρα πολύ όταν έψαλλαν μαζί!
Αυτά ξέρω για τον π Ακάκιο.