Χειροθεσία απονομή Οφφικίου (Μηνάογλου Χρήστος) Πρωτοψάλτης

ΑΛΕΞΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτορεπόρτερ - Οπερατέρ Films Producer

DSC03404.JPG

DSC03424.JPG

page.jpg



DSC03367.JPG

Στο κατάμεστο Ιερό Ναό του Άγιου Σπυρίδωνα στο Παγκράτι σήμερα Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου, Ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Αγκύρας, ὑπέρτιμος καί ἔξαρχος πάσης Γαλατίας κ. Ἱερεμίας εκπροσωπώντας τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο Προεξάρχων του όρθρου και τη θειας λειτουργίας με εισήγηση του Οικουμενικού Πατριάρχου κυρίου κυρίου Βαρθολομαίου προέβη στην Χειροθεσία και απονομή του οφφικίου στον κύριο Μηνάογλου Χρήστο Πρωτοψάλτη καθηγητής βυζαντινής μουσικής. δίδοντας του τον τίτλο του οφφικίου
(Άρχων Μαΐστωρ
της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας).

Στον όρθρο και στην θεια λειτουργία παραβρεθήκαν ο π.Σεραφείμ Φαράσογλου, Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου και ο πρόεδρος και αξιότιμα μέλη της Εστίας Θεολόγων Χάλκης, επίσης Ο κύριος Κωνσταντίνος Δεληκωνσταντής Καθηγητής φιλοσοφίας στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κύριος Δημοσθένης Φιστουρής, Διδάκτωρ. μουσικολογίας, Τενόρος.

Ο κύριος Μηνάογλου Χρήστος με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη κατά τον όρθρο και την θεια λειτουργία και πριν την απονομή του οφφικίου έψαλε στο δεξιό αναλόγιο τιμώντας έτσι την σημερινή ημέρα, στο πλευρό του όλη η οικογένεια του τα παιδιά του και η σύζυγος του, ο κύριος Μηνάογλου Χρήστος ασκεί το επάγγελμα του Φαρμακοποιού και διατηρεί φαρμακείο στο Ηράκλειο Αττικής.

Για την © PCMVideo.WebTV.gr Αλέξιος Νικολουτσόπουλος
Φωτορεπόρτερ - Οπερατέρ
Films Producer
 
Last edited:
Top