Μια από τις κασέτες που με τη βοήθεια του Γιάννη Μπουλμπουτζή ψηφιοποιήθηκαμ είναι και η ηχογράφηση του κυρ-Γιάννη. Έγινε το φθινόπωρο του 2001 στον Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου (δίπλα στη Ροτόντα, μετόχιο της Ι.Μ. Γρηγορίου). Ψάλλει μόνος του και ισοκρατούμε με τον π. Χρυσόστομο Καλαϊτζή και 2-3 ακόμη φίλους (τότε λαϊκούς). Φυσικά πήραμε όλοι μας κασέτες με την ηχογράφηση. Κάποτε άκουσα κάποία κομμάτια στον Ρ/Σ της Ι. Μ. Λαγκαδά.
Αργότερα είδα ότι ανέβηκαν εδώ από τον Ευθύμη Κωστόπουλο. (Ρόδον το αμάραντον, Τρισάγιον Κλογήρου, Άνθρωπε του Θεού, Το όμμα της καρδίας μου και Ποίαν σοι επάξιον ωδήν).
Ετοιμαζόμουν να την ανεβάσω ολόκληρη και κοιτώντας για να δω τι υπάρχει ήδη, είδα ότι όλα τα εν λόγω κομμάτια έχουν απόσυρθεί από τις 19/3/2009 από τον Ευθύμη. Επειδή δε γνωρίζω το τι και πώς (μήπως ο κ. Χασανίδης δε θέλει να ανέβουν; -αν και ο Ευθύμης έλεγε τότε ότι ανέβαζε με την άδειά του) Εγώ τα έχω τώρα όλα έτοιμα και αν δεν υπάρχει πρόβλημα μπορώ να τα ανεβάσω.
Παρακαλώ όποιος έχει επαφή με τον κ. Χασανίδη ή ο συντονιστής των ηχογραφήσεων να μου απαντήσει. Νοπμίζω πως αξίζει.
Ευχαριστώ.