Φιλική επίσκεψη-εκδρομή μελών του Ψαλτολογίου στην Σπάρτη.

P

ptz

Guest
-Χθές Κυριακή 8-8-2010,είχα την χαρά να υποδεχθώ στον Μητρ.Ναό Σπάρτης τρείς φίλους-συναδέλφους,μέλη του Ψαλτολογίου,οι οποίοι ήλθαν αποκλειστικά γιά ψάλσιμο και εκδρομή.Ηταν οι ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος Αψάλτης ΚοιμΘτκου Πατησίων[Κυπριάδου],ΜΠΟΥΡΗΣ Νικόλαος Αψάλτης Πρ.Ηλία Περισσού και ο αειθαλής ισοκράτης πολλών εν Αθήναις συναδέλφων ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥ Γιάννης.
-Φυσικά και έγινε ''δυνατό'' ψάλσιμο καθ ότι και με τους τρεις γνωριζόμαστε παλαιόθεν [είναι και εν μέρει μαθητές μου],με μέλη κλασικά [φυσικά πρωτευόντως του Διδασκάλου κυρ Πέτρου] αλλά και νεώτερα [του Δασκάλου κυρ Θρασυβούλου-δύναμις και σε δευτερόπρωτο λειτουργικά του].Και όλα πήγαν θαυμάσια.
-Εννοείται ότι επακολούθησε μετά τα του καφέ και νηστίσιμο μεν-πλούσιο δε μεσημεριανό το οποίο προσέφερε ο Αβραμιαίας εμφανίσεως σεβάσμιος Πρωτοσύγγελος της Μητροπόλεώς και προϊστάμμενος του Μητρ.Ναού παπαΓιώργης ΜΠΛΑΘΡΑΣ[με προτροπή και του Μητροπολίτου μας που λόγω χειροτονίας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί] σε περίοπτο κέντρο του Μυστρά με φόντο όλο τον λακεδαιμόνιο κάμπο.
-Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την αναμνηστική φωτογράφηση έμπροσθεν της προτομής του Διδασκάλου Πέτρου.
-Τους ευχαριστώ και πάντα τέτοια.
-Ανεβάζω τρείς αναμνηστικές φωτογραφίες.Η μία από το αναλόγιο,η δεύτερη από την προτομή του Πέτρου και η τρίτη από το κέντρο με τον παπαΓιώργη.
-Καλό 15γουστο.Π.ΤΖ
Υγ.Υπάρχουν και ηχητικά με καλό μηχάνημα που είχε ο ένας φίλος,αλλά θέλουν επεξεργασία και όπως καταλαβαίνετε άλλος είναι σε παραλίες,αλλος σε χωριά κλπ-.Θα ανεβούν γιά το καλό μερικά εν ευθέτω χρόνω.
 

Attachments

  • FOTO[1].JPG
    3.5 MB · Views: 58
  • FOTO[2].jpg
    451 KB · Views: 34
  • FOTO[3].jpg
    336.6 KB · Views: 38
Top