Μετά από αίτημα μέλους της κοινότητας, το επισυνάπτω δακτυλογραφημένο σε λιγότερο αναλυτική γραφή.
Δεν είχα υπόψιν μου ότι το μάθημα υπήρχε εκεί. Ας το αναρτήσει κάποιος φίλος (αν δεν προλάβω ο ίδιος εν τω μεταξύ), ώστε να αφαιρέσω την δική μου, σίγουρα λιγότερο ορθή εκδοχή.
Θεωρώ ότι αφενός μία γραφή θα έπρεπε να υπάρχει, αφετέρου είναι άλλο πράγμα να εξηγεί κανείς την παλαιά γραφή και άλλο την κάπως αναλυμμένη νέα σε πιο απλή. Η διαφορά φαίνεται άλλωστε.Δε χρειάζεται να αφαιρεθεί. Δε βλέπω τον λόγο για κάτι τέτοιο.
Μετά από αίτημα μέλους της κοινότητας, το επισυνάπτω δακτυλογραφημένο σε λιγότερο αναλυτική γραφή.
Δεν είχα υπόψιν μου ότι το μάθημα υπήρχε εκεί. Ας το αναρτήσει κάποιος φίλος (αν δεν προλάβω ο ίδιος εν τω μεταξύ), ώστε να αφαιρέσω την δική μου, σίγουρα λιγότερο ορθή εκδοχή.
Θεωρώ ότι αφενός μία γραφή θα έπρεπε να υπάρχει, αφετέρου είναι άλλο πράγμα να εξηγεί κανείς την παλαιά γραφή και άλλο την κάπως αναλυμμένη νέα σε πιο απλή. Η διαφορά φαίνεται άλλωστε.
Επισυνάπτω το της Πανδέκτης. Εάν βρω το χρόνο κάποια στιγμή θα δακτυλογραφήσω αυτή τη μορφή. Όμορφη σύνθεση πάντως! Από τις παλιές. Τις ωραίες...