Προτείνω καθηγητή φωνητικής

#1
[Σημ. συντ. (π.Μ.)] Δημιουργία θέματος εξ αντιγραφής.Πάντως μιας και είμαστε στην Ελλάδα,εγώ προσωπικά γνωρίζω καθηγητή έμπειρο και όταν σας γράφω έμπειρο,αναφέρομαι στον ένα από τους πέντε.Είναι ο Γιώργος Σαμαρτζής.Αν ενδιαφέστε,με μεγάλη μου χαρά να σας αναρτήσω τηλέφωνο και διεύθυνση όπου παραδίδονται τα μαθήματα.
 
Last edited by a moderator:
#2
[Σημ. συντ. (π.Μ.)] Διαχωρισμός μηνύματος από εδώ.

Πάντως αγαπητοί φίλοι του ψαλτολογίου εγώ προσωπικά έχω να σας προτείνω δάσκαλο φωνητικής. Έχω γράψει και αλλού το όνομα.
Είναι ο Γιώργος Σαμαρτζής ενδεχομένως ο καλύτερος καθηγητικής φωνητικής στην Ελλάδα. Και δεν το λέω έτσι. Αν θέλετε μπορώ να δώσω πληροφορίες, τηλέφωνο και λοιπά. Όποιος δεν τον γνωρίζει, ρωτήστε να μάθετε όπου μπορείτε. Είναι ευρέως γνωστό όνομα στο είδος. Διδάσκει και σε στούντιο και σε θεατρική σχολή και στο ωδείο αθηνών.
 
Last edited by a moderator:
#3
Καλησπέρα σας. Είχα γράψει ότι θα αναρτήσω βίντεο με τον καθηγητή που προτείνω. Συγνώμη για την καθυστέρηση, καθώς είχα πει πως θα αναρτήσω λίαν συντόμως βίντεο.
Σας παραπέμπω σε ντουέτο από συναυλία που έγινε. Τραγουδάει ο Γιώργος Σαμαρτζής με τον γνωστό βαρύτονο της όπερας Διονύσιο Σούρμπη που διαπρέπει σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο οποίος υπήρξε μαθητής του Γιώργου Σαμαρτζή και λαμβάνει μαθήματα ακόμα όποτε είναι διαθέσιμος πέρα από το δάσκαλο που έχει στο εξωτερικό. ( Υπάρχουν φυσικά και άλλα βίντεο με τον καθένα στο youtube για όποιον ενδιαφέρεται να δει ).
Η εκπομπή Ελλήνων Δρώμενα, είχε κάποτε αφιέρωμα στη φωνή, σε αυτήν την εκπομπή έδινε και εκείνος συνέντευξη και φυσικά υπάρχουν και μέρη που διδάσκει.
https://www.youtube.com/watch?v=h5rQV7fesVQ
καλή ακρόαση.
Επίσης αυτό είναι το τηλέφωνο 6945375452
Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί του για να μάθετε και πληροφορίες.
 
Last edited:
Top