Προαναγγελία έκδοσης: Χερουβικάριον κλασσικόν: Τα χερουβικά κατά μουσικές θέσεις

papastrumf009

New member
Γεια σας. Κάπου είχα αναφέρει στο παρελθόν ότι ετοιμάζω μια έκδοση βιβλίου το οποίο έχει μια πρωτοτυπία. Επειδή δεν έχω κατασταλάξει στην περιγραφή, καλύτερα δείτε και μόνοι σας όσοι ενδιαφέρεστε, το επισυναπτόμενο δείγμα, και θα καταλάβετε. Είναι ο ήχος α', έτσι θα είναι και οι υπόλοιποι.

Με ενδιαφέρει η γνώμη σας, δηλαδή αν θα ψάλλατε από ένα τέτοιο βιβλίο.

Κατά τα άλλα, είναι έτοιμο, διορθώνω αυτή τη στιγμή. Πρόκειται να είναι μεγάλου μεγέθους βιβλίο (Α4 ή μεγαλύτερο, π.χ. Μηναία αποστολικής διακονίας), 400 περίπου σελίδων, βασικά ένα "Τριώδιο".

Δεν ξέρω ακόμα το κόστος διάθεσης, θα είναι πάντως.....τιμή κόστους.

Ευχαριστώ.
Συγχαρητήρια κ για την νέα δουλειά σας κε Μάμαη.
Όταν είδα την παρούσα εργασία σας σκέφτηκα το Διατεσσάρων Ευαγγέλιο, ως προς τη δομή της σελίδας. Το δικό σας έργο έχει παραπάνω από τέσσερα έργα σαφώς. Δε θεωρώ πρακτικό να μπει ούτε σε στήλες ούτε με άλλο τρόπο να αντιπαραβάλλονται στην ουσία μεγάλες συλλογές ανόμοιων έργων .
Θεωρώ ότι πρέπει να διαφυλασσουμε το ενιαίο μουσικό κείμενο των πονησάντων.
Είμαστε χρήστες εκδόσεων που ενώ έχουν πάνω από 2 σειρές χερουβικων (ενιαία), το "Ταις αγγελικαίς" το έχουν μια φορά μόνο σε κάθε ήχο.
Είναι πρακτικό το ολοκληρωμένο εργο στο αναλόγιο.
Η λογική εκδοτών λειτουργικών κειμένων που παραπέμπουν σε όλον τον τόμο θεωρώ ότι δεν εξυπηρετεί ούτε τους νεομύητους συναδέλφους, ούτε και τους γεροντοτέρους και καλό θα ήταν να εκλείψει.
Καλή 28η σας εύχομαι!
 
Top