Μήπως μπορεί να μου πει κανείς που μπορώ να βρώ ένα καλό βιβλιοπωλείο με μουσικά βιβλία στην Θεσ/νίκη?
Μήπως μπορεί να μου πει κανείς που μπορώ να βρώ ένα καλό βιβλιοπωλείο με μουσικά βιβλία στην Θεσ/νίκη?
Περιβόλi της Παναγίας (οδ.Πρασακάκη όπως κατεβαίνουμε την αγίας Σοφίας απο Εγνατία πρωτο στενό αριστερά)
...του Σωτήρος είναι στη οδ. Μαρκεζινη...
Είναι στην Εγνατία, από την πάνω μεριά, δίπλα στη στάση Ιασωνίδου. Κοντά σε αυτό είναι και ένα βιβλιοπωλείο με εκδόσεις της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας, σε ένα στενό προς τα επάνω. Δεν έχω πάει, αλλά από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο της δεύτερης παρήγγειλα δύο τόμους από τη σειρά "Αγγελικός Χορός". Πρέπει να έχει περίεργα ωράρια, γιατί όταν δοκίμασα να το επισκεφθώ μία φορά, στις 12 το μεσημέρι ήταν κλειστά... Βέβαια ήταν περίοδος Πάσχα, ίσως φταίει κι αυτό...6. ''Του Αγίου όρους'' στο μέσον της Εγνατίας περίπου, όπως το είδα τις
προάλες εκ του μακρόθεν διερχόμενος.
Ένα από τα βιβλία που αγόρασα σχετικά τελευταία, ήταν και το «Ταμείον Ανθολογίας» του Χουρμουζίου χαρτοφύλακος. Εκεί συνάντησα, στην αρχή της σειρά των χερουβικών και τα χερουβικά της εβδομάδος, όπως συνηθίζεται στις περισσότερες ανθολογίες της Θ. Λειτουργίας. Μόνο που η συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνει τα συνήθη του Πέτρου Πελοποννησίου (για τους ήχους α΄, δ΄, πλ.α΄, βαρύ και πλ.δ΄) για τους υπόλοιπους ήχους όμως αντί για τα γνωστά του Γρηγορίου πρωτοψάλτου, περιλαμβάνει άλλα, του Χουρμουζίου. Η ύπαρξή τους μου ήταν άγνωστη ως τότε, ούτε τα έχω συναντήσει αλλού έκτοτε, γι αυτό και σκέφτηκα να τα ανεβάσω εδώ για όποιον ενδιαφέρεται, μια που πάντοτε υπάρχει ανάγκη για σύντομα χερουβικά και μάλιστα από τους παλαιούς διδασκάλους.
Χαιρε αδελφέ Νεοκλή θα ήθελα να σε ρωτήσω από προμηθεύεσαι Μουσικά βιβλία σαν συνπολίτης που είσαι εις την όμορφη Θεσσαλονίκη ;;;;