Περί ανωνυμίας

Συμφωνείτε με την πρόταση του διαχειριστή;

 • Συμφωνώ

  Votes: 44 53.0%
 • Διαφωνώ

  Votes: 29 34.9%
 • Δε με νοιάζει, κάνε ότι θέλεις

  Votes: 10 12.0%

 • Total voters
  83
 • Poll closed .

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
#1
Υποσχέθηκα να επανεξετάσω το θέμα της ανωνυμίας κατόπιν αρκετών παραπόνων που λαμβάνω και το κάνω.

Από την προσωπική μου εμπειρία στο Ψαλτολόγιον ώς τώρα, δεν με έχει "πειράξει" και τόσο που κάποιοι επιλέγουν να συμμετέχουν ανώνυμα ή έστω με το μικρό τους όνομα και μόνο. Θα ήθελα ωστόσο να ξέρω ποιοί είναι (όχι το όνομά τους απαραίτητα αλλά από πού είναι, τί παράδοση και εμπειρία έχουν κτλ.) επειδή έτσι γίνεται μία διαδυκτιακή "παρέα" αλλά αυτό πρέπει να το θέλουν και οι άλλοι. Δεν νομίζω οτι πρέπει να τους το επιβάλει κανείς, ιδιαίτερα σε αυτούς που θέλουν να προσφέρουν.

Οι περισσότεροι από τους ανωνύμους ώς τώρα έχουν προσφέρει στο φόρουμ και σε ελάχιστες περιπτώσεις μόνο είδαμε παρεκτροπές (πολύ λιγότερες από τις αντίστοιχες επώνυμες κατά τη γνώμη μου).

Τα μισά ή και περισσότερα εγγεγραμένα μέλη του φόρουμ έχουν προτιμήσει να εγγραφούν χωρίς το ολόκληρο ονοματεπώνυμο που σαφώς δείχνει την προτίμησή τους. Από αυτούς που γράφουν πάντως (παραπάνω από 4-5 μηνύματα εννοώ) η συντριπτική πλειοψηφία είναι επώνυμοι.

Η επωνυμία δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να επιβληθεί εφόσον κάποιος μπορεί να δώσει ψεύτικο όνοματεπώνυμο. Αυτό για κάποιους είναι καλύτερο από καθόλου ονοματεπώνυμο. Για μένα δεν έχει διαφορά.

Έστω ένας ανώνυμος ανεβάζει μία σπάνια ηχογράφηση που θα ωφελήσει όλους. Δεν μου φαίνεται σωστό να του πώ όχι, πρέπει να μας πείς το ονομά σου για να μοιραστείς μαζί μας την ηχογράφηση αυτή. Το ίδιο και για την παράθεση γνώσεων και απόψεων.

Από προηγούμενη συζήτηση φάνηκε οτι αρκετοί ενδιαφερόμενοι συμφωνούν οτι δεν πρέπει να επιβληθεί η επωνυμία αν και οι περισσότεροι εξέφρασαν την προτίμησή τους για επωνυμία.

Με βάση τα παραπάνω δεν θεωρώ οτι η ανωνυμία πρέπει να επιβληθεί για τη συμμετοχή στο φόρουμ. Αντιλαμβάνομαι όμως οτι για κάποιους είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό και μάλιστα σε βαθμό που να μην αντέχουν ούτε να προσπερνούν ασχολίαστα τα μηνύματα ανωνύμων.

Προτείνω λοιπόν το εξής σε όλους.

(α) Να μην επιβληθεί το ονοματεπώνυμο και να συνεχίσει να είναι απλή σύσταση. Εάν κάποιος/α θέλει να μάθει το όνομα κάποιου άλλου προκειμένου να του απαντήσει τότε να το κάνει ευγενικά με προσωπικό μήνυμα. Εάν αρκετοί ζητήσουν με προσωπικό μήνυμα μπορεί να παρακινηθεί και ο/η γράφων να το πεί και δημόσια όπως ήδη έγινε σε αρκετές περιπτώσεις ήδη.

(β) Μόλις διαπιστώνει κάποιος οτι ένα μήνυμα παρεκτρέπεται καλυπτόμενο από την ανωνυμία του γράφοντος και δεν το έχω αντιμετωπίσει ακόμα να μου το αναφέρει αμέσως (πατώντας το εικονίδιο
που υπάρχει πάνω από το επίμαχο μήνυμα) και θα αναλάβω να στείλω προειδοποίηση στο ανώνυμο μέλος το οποίο εάν δεν συμμορφωθεί θα μπαίνει υπό συντονισμό δηλαδή τα μελλοντικά μηνύματά τους θα εγκρίνονται από τους συντονιστές προτού δημοσιευθούν.

Συμφωνείτε με την πρότασή μου; ανοίγω (ανώνυμη!) δημοσκόπηση. Μή συμμετοχή στη δημοσκόπηση θα εκλαμβάνεται σαν "δεν με πειράζει η σημερινή κατάσταση, άρα συμφωνώ (πάνω κάτω)".
 

V_Zacharis

Παλαιό Μέλος
#3
Η πρότασή σου είναι να μην γίνει υποχρεωτικό το ονομάτεπώνυμο, σωστά; (επειδή έχεις γράψει αρκετά και μπορεί κάποιος να μπερδευτεί) Κατα την γνώμη μου καλύτερα θα ήταν οι επιλογές να είναι Υπερ της ανωνυμίας-Κατά της ανωνυμίας-Δε με νοιάζει, κάνε ότι θέλεις. (πιο ξεκάθαρο)

Σαφώς και διαφωνώ. Προτείνω αντίθετα να μπορεί κάποιος να εγγράφεται ανωνύμως στο φόρουμ (να μπορεί να κατεβάζει αρχεία-να παρακολουθεί συζητήσεις κ.τ.λ.), αλλά να γίνεται υποχρεωτική η αναγραφή των στοιχείων του (ονοματεπώνυμο) μόνο αν θέλει να δημοσιεύσει κάτι.

Όμως Δημήτρη για ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν είναι καλύτερα να στείλεις ένα μήνυμα σε όλα τα μέλη του φόρουμ (σαν διαχειριστής, γνωρίζοντάς τους την δημοσκόπηση που άνοιξες) ώστε να ψηφίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, και τα αποτελέσματα έτσι να είναι όσο το δυνατόν πιο έγκυρα (-αντιπροσωπευτικά);
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
#4
Η πρότασή σου είναι να μην γίνει υποχρεωτικό το ονομάτεπώνυμο, σωστά;
Σωστά.

(επειδή έχεις γράψει αρκετά και μπορεί κάποιος να μπερδευτεί) Κατα την γνώμη μου καλύτερα θα ήταν οι επιλογές να είναι Υπερ της ανωνυμίας-Κατά της ανωνυμίας-Δε με νοιάζει, κάνε ότι θέλεις. (πιο ξεκάθαρο)
Το θέμα δεν είναι ποιός είναι υπέρ ή κατά της επωνυμίας. Το θέμα είναι εάν πρέπει να είναι υποχρεωτική. Και εγώ είμαι υπέρ της επωνυμίας γενικά αλλά προτιμώ ελευθερία.

... δεν είναι καλύτερα να στείλεις ένα μήνυμα σε όλα τα μέλη του φόρουμ (σαν διαχειριστής, γνωρίζοντάς τους την δημοσκόπηση που άνοιξες) ώστε να ψηφίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, και τα αποτελέσματα έτσι να είναι όσο το δυνατόν πιο έγκυρα (-αντιπροσωπευτικά);
Θα στείλω.
 

V_Zacharis

Παλαιό Μέλος
#5
Το θέμα δεν είναι ποιός είναι υπέρ ή κατά της επωνυμίας. Το θέμα είναι εάν πρέπει να είναι υποχρεωτική. Και εγώ είμαι υπέρ της επωνυμίας γενικά αλλά προτιμώ ελευθερία.
Ναι. Σωστό αυτό. Άστο έτσι και πιστεύω ότι όποιος θέλει να καταλάβει μπορεί να διαβάσει και κανα-δυο μηνύματα από την συζήτηση και να καταλάβει τι γίνεται.
 

vagelis

Antonia Xristoforaki Linardaki.
#6
Ημουν ειμαι και θα ειμαι υπερ της ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ .
Αν αυτο τελικα δεν υπερψηφισθει , ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ τουλαχιστον η προταση του Βασιλη ''Σαφώς και διαφωνώ. Προτείνω αντίθετα να μπορεί κάποιος να εγγράφεται ανωνύμως στο φόρουμ (να μπορεί να κατεβάζει αρχεία-να παρακολουθεί συζητήσεις κ.τ.λ.), αλλά να γίνεται υποχρεωτική η αναγραφή των στοιχείων του (ονοματεπώνυμο) μόνο αν θέλει να δημοσιεύσει κάτι.'' .
Να τεθει και αυτη η προταση στο δημοψηφισμα , σαν εναλλακτικη λυση στην
απολυτοτητα των ΠΛΗΡΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ή ΠΛΗΡΗ ΑΝΩΝΥΜΙΑ .
 

psl

μέλος
#7
Αγαπητοι φιλοι, εχω υπερασπιστει το δικαιωμα να επιλεγουμε πολλά μελη του φορουμ (μεταξυ των οποιων και εγω) την ανωνυμια, και οτι αυτη η επιλογη πρεπει να γινεται σεβαστη απο τα λοιπα μελη που δεν βλεπουν με καλο ματι την ανωνυμια. Υπερασπίστηκα με επιχειρηματα τοσο εντονα αυτες τις θεσεις, ωστε παρεξηγηθηκα και δημιουργηθηκε ενταση που δεν επιθυμουσα. Εδω λοιπον εχω την ευκαιρια για καποιες διευκρινισεις και σκεψεις.
Η δυνατοτητα συμμετοχης καποιων μελων ανωνυμως δειχνει τις δημοκρατικες αρχες των ιδρυτων και συντελεστων του φορουμ και τον σεβασμο τους στην ελευθερια και την προσωπικοτητα του αλλου. Σας ευχαριστω και σας συγχαιρω γι' αυτο, και νομιζω οτι εδω εκφραζω και τα αλλα ανωνυμα μελη του φορουμ (αν μου επιτρεπεται αυτη η πρωτοβουλια) .
Η προσωπικη μου θεση ειναι οτι στους κανονες του φορουμ πρεπει να υπαρξει ιδιαιτερη ενοτητα με κανονες για την ανωνυμια, και μαλιστα κανονες αυστηροι. Αν π.χ. καποιος ανωνυμος παρεκτρεπεται με υβρεις, απειλες, φασιστικη και αντιδεοντολογικη νοοτροπια κ.τ.λ. δεν συμφωνω καθολου να τιθεται απλως υπο επιτηρηση, αλλα πρέπει να διαγραφεται, προς παραδειγματισμο και των υπολοιπων. Τα ανωνυμα μελη πρεπει να σεβονται τους υπολοιπους και να απαντουν με επιγνωση οτι μειονεκτουν εναντι των αλλων. Ναι, συμφωνω στο δικαιωμα της ανωνυμιας, αλλα με περιορισμους. Να μην μπορουν τα ανωνυμα μελη να συμμετεχουν σε ολα ακριβως οπως και τα επωνυμα. π.χ. να μην μπορουν να στειλουν (η και να λαβουν) προσωπικα μηνυματα η κατι παρομοιο. Για να συμμετασχουν τα ανωνυμα μελη εκει που θα συμμετεχουν μονον τα επωνυμα, θα πρεπει να το ζητουν απο τον διαχειριστη και να αποφασιζη αυτος μαζι με τους αλλους συντονιστες για καθε περιπτωσι χωριστα, με κριτηρια που θα θεσπισουν οι ιδιοι οι συντονιστες, π.χ. γενικωτερη μεχρι τωρα συμπεριφορα και συμμετοχη και προσφορα του ανωνυμου μελους στο φορουμ, ενδεχομενως να του ζητησουν και τα στοιχεια του (πληρη ή μερικα), αλλα που θα ειναι σε γνωσι μόνο του συντονιστη, εφοσον το εν λογω μελος δεν επιθυμει να δημοσιοποιηθουν τα στοιχεια του.
Δεν μπορει καποιος κρυπτομενος κατω απο την ανωνυμια να κανει τον εξυπνο ή ακομη περισσοτερο να παρεκτρεπεται και να εμποδιζει τους υπολοιπους απο τον διαλογο την συζητησι και την ανταλλαγη αποψεων.
Απο την αλλη θα πρεπει και οι υπολοιποι να σεβονται οποιον προτιμα την ανωνυμια και να μην τον "κολλανε στον τοιχο" μονο και μονο επειδη ειναι ανωνυμος. Παρακαλω τους αγαπητους "επωνυμους" να μη σνομπαρουν τους ανωνυμους. Ας κανουν μια συγκαταβαση σε οσους για λογους ανωριμοτητας ή ωριμοτητας ή ψυχολογικους ή απο καποια αλλη αναγκη επελεξαν την ανωνυμια. Ας γινεται η συζητηση με βασι τις ιδεες, το υλικο, τα επιχειρηματα και οχι μονο με βαση τα προσωπα. Τα γραφω αυτα τα τελευταια περισσοτερο θεωρητικως, γιατι βλεπω οτι οσοι εχουν επιλεξει να γνωστοποιησουν τα στοιχεια τους γενικως αντιμετωπιζουν τους ανωνυμους με σωστη δεοντολογια.
 
Last edited:

psl

μέλος
#8
Διευκρινιση. Οταν λεω να μην μπορουν οι ανωνυμοι να συμμετεχουν οπως και οι "επωνυμοι" δεν εννοω να τους απαγορευθει τελειως η συμμετοχη τους στη συζητηση, αλλα να εχεουν δικαιωμα να δημοσιευουν και τη γνωμη τους και αλλο υλικο. Νομιζω θα μπορουν να βρεθουν αλλοι περιορισμοι που δεν θα τους αποκλειουν απο την ενεργο συμμετοχη υπο προϋποθεσεις. Στην συζητηση για τα ευτραπελα συμμετεχουν ηδη ανωνυμα μελη που μεχρι τωρα δεν ειχαν ξαναδημοσιεύσει κατι και νομιζω οτι η στερηση της συμμετοχης τους δεν θα ηταν πολυ σωστη. Αρκει να μη θιγονται προσωπα.
 
Last edited:
#9
Επωνυμία ξεκάθαρη.
Πρέπει να το ξεκαθαρίσεις Δημήτρη. Δηλαδή στην καθημερινότητα σου μιλάς με ανθρώπους άγνωστους? Εγώ πάντως όχι. Αν είμαι λάθος κάνω πάσο.
 

petrosgrc

Γαλάνης Πέτρος
#10
Εγώ πάντως έχω μιλήσει με αγνώστους είτε σε στάση του λεωφορείου είτε οπουδήποτε αλλού και μάλιστα με ανθρώπους των οποίων δεν έμαθα ποτέ το όνομα (ούτε αυτοί το δικό μου). Το διαδίκτυο πιστεύω είναι ένας χώρος στον οποίο ο καθένας μπορεί να εκθέτει τις απόψεις του ελεύθερα. Βέβαια σε περίπτωση προσωπικής αντιπαράθεσης κρίνω απαραίτητη την επωνυμία διότι μπορείς μεν να μιλάς και να διαφωνείς με έναν ανώνυμο αλλά όχι και να σε κατηγορεί ή να κατηγορείς κάποιον ανώνυμα.
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
#11
Πρέπει να το ξεκαθαρίσεις Δημήτρη. Δηλαδή στην καθημερινότητα σου μιλάς με ανθρώπους άγνωστους?
κ Βασίλη, όπως και στο φόρουμ, δεν με υποχρεώνει συνήθως κανένας να μιλήσω με κάποιον στην καθημερινότητά μου. Επιλέγω με ποιόν θα μιλήσω. Αν με πειράζει που δεν ξέρω κάποιου το επώνυμο, απλά δεν του απαντάω ή και προσπερνάω το μήνυμά του. Όταν για κάποιο λόγο θέλω να μάθω το όνομα κάποιου, του το ζητάω ευγενικά. Πάντως ναί, πολλές φορές μιλάω με ανθρώπους που ξέρω π.χ. μόνο το μικρό τους όνομα (ακόμα και να μου έχουν πεί το επώνυμο το ξεχνώ, δεν μου χρειάζεται). Και με αγνώστους μιλάω όταν με ενδιαφέρει το τί έχουν να πούν.
 

Αθωνίτης

Παλαιό Μέλος
#12
...

Προτείνω λοιπόν το εξής σε όλους.

(α) Να μην επιβληθεί το ονοματεπώνυμο και να συνεχίσει να είναι απλή σύσταση. Εάν κάποιος/α θέλει να μάθει το όνομα κάποιου άλλου προκειμένου να του απαντήσει τότε να το κάνει ευγενικά με προσωπικό μήνυμα. Εάν αρκετοί ζητήσουν με προσωπικό μήνυμα μπορεί να παρακινηθεί και ο/η γράφων να το πεί και δημόσια όπως ήδη έγινε σε αρκετές περιπτώσεις ήδη.

(β) Μόλις διαπιστώνει κάποιος οτι ένα μήνυμα παρεκτρέπεται καλυπτόμενο από την ανωνυμία του γράφοντος και δεν το έχω αντιμετωπίσει ακόμα να μου το αναφέρει αμέσως (πατώντας το εικονίδιο
που υπάρχει πάνω από το επίμαχο μήνυμα) και θα αναλάβω να στείλω προειδοποίηση στο ανώνυμο μέλος το οποίο εάν δεν συμμορφωθεί θα μπαίνει υπό συντονισμό δηλαδή τα μελλοντικά μηνύματά τους θα εγκρίνονται από τους συντονιστές προτού δημοσιευθούν.

Συμφωνείτε με την πρότασή μου; ανοίγω (ανώνυμη!) δημοσκόπηση. Μή συμμετοχή στη δημοσκόπηση θα εκλαμβάνεται σαν "δεν με πειράζει η σημερινή κατάσταση, άρα συμφωνώ (πάνω κάτω)".
Προσωπικά συμφωνώ...
 

Αθωνίτης

Παλαιό Μέλος
#13
Πιστευω ότι θα ήταν ίσως καλύτερα να αναγραφεται μαζι με το ψυεδωνυμο καποιου το email του ουτος ωστε αν θέλει καποιος να επικοινωνησει μαζι του να το κάνει... σε προσωπικο επιπεδο και επωνυμα...

Ευχαριστω και συγχωρεστε με.
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
#14
Πιστευω ότι θα ήταν ίσως καλύτερα να αναγραφεται μαζι με το ψυεδωνυμο καποιου το email του ουτος ωστε αν θέλει καποιος να επικοινωνησει μαζι του να το κάνει... σε προσωπικο επιπεδο και επωνυμα...
Δεν χρειάζεται αυτό. Μπορείς να στείλεις email ή προσωπικό μύνημα σε οποιονδήποτε πατώντας πάνω στο όνομά του, χωρίς να ξέρεις τη διεύθυνσή του.
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
#15
Οταν λεω να μην μπορουν οι ανωνυμοι να συμμετεχουν οπως και οι "επωνυμοι" δεν εννοω να τους απαγορευθη τελειως η συμμετοχη τους στην συζητησι, αλλα να εχεουν δικαιωμα να δημοσιευουν και την γνωμη τους και αλλο υλικο. Νομιζω θα μπορουν να βρεθουν αλλοι περιορισμοι ...
Είναι και αυτό μία άποψη. Αλλά δεν βλέπω τί περιορισμοί μπορούν να μπούν... [προσθήκη] είδα τώρα οτι πρότεινες κάποια πράγματα στο άλλο σου μήνυμα. Θα τα εξετάσω με προσοχή και θα επανέλθω.
 
Last edited:

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
#16
ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ τουλαχιστον η προταση του Βασιλη ''Σαφώς και διαφωνώ. Προτείνω αντίθετα να μπορεί κάποιος να εγγράφεται ανωνύμως στο φόρουμ (να μπορεί να κατεβάζει αρχεία-να παρακολουθεί συζητήσεις κ.τ.λ.), αλλά να γίνεται υποχρεωτική η αναγραφή των στοιχείων του (ονοματεπώνυμο) μόνο αν θέλει να δημοσιεύσει κάτι.'' .
Να τεθει και αυτη η προταση στο δημοψηφισμα , σαν εναλλακτικη λυση στην
απολυτοτητα των ΠΛΗΡΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ή ΠΛΗΡΗ ΑΝΩΝΥΜΙΑ .
κ Βαγγέλη και Βασίλη, αυτό είναι μία λεπτομέρεια που περικλείεται στο "διαφωνώ". Ας δούμε πόσοι συμφωνούν και διαφωνούν πρώτα με την πρότασή μου και μετά το εξετάζουμε και αυτό.
 

evangelos

Ευάγγελος Σολδάτος
#17
Η διατήρηση της ανωνυμίας είναι προσωπική επιλογή. Ας μην ξεχνάμε ότι πολλά έργα μουσικής και ζωγραφικής, τα καλύτερα θα έλεγα, έχουν την υπογραφή "Ανωνύμου". Η ανωνυμία των καλών μας πράξεων επίσης μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τον εγωισμό μας και να κερδίσουμε τον παράδεισο, "Μη γνώτο η αριστερά σου τι ποιεί η δεξιά σου". Αντιθέτως η περιέργεια (της Εύας..) μας οδηγεί στην πλεονεξία, στην αμαρτίας και στον θάνατο..
Η διαφύλαξη του δικτυακού τόπου από ύβρεις ΄μπορεί να επιτευχθεί με τις επεμβάσεις του admin, αν και πάλι υποστιρίζω την ελέυθερη έκφραση των αδελφών μου, αρκεί να είναι επί του θέματος της συγκεκριμένης συζήτησης.
 

Magdalene

Μαγδαληνή Κουμπαρούλη
#18
Αχ αυτή η Εύα! Αυτή φταίει για όλα!
Νομίζω ότι κάθε χώρος έχει την ιδιαιτερότητά του. Άλλο το καφενείο,άλλο το σχολείο,άλο το γήπεδο, άλλο ο ναός και άλλο ένα δημόσιο φόρουμ με χαρακτήρα ορθόδοξο.Διαλέξτε που είσαστε και προσαρμοστήτε στο χαρακτήρα του χώρου που βρίσκεστε.

Για το θέμα της ανωνυμίας σε έργα Τέχνης,δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη σχέση με την εδώ ανωνυμία. Εκεί μιλάμε για προσωπική δημιουργία και όχι για δημόσια συζήτηση. Εξάλλου,μην ξεχνάτε ότι τον καιρό που φτιάχνονταν αυτά τα έργα όλοι ήξεραν τον καλλιτέχνη τους,αργότερα ξεχάστηκαν τα ονόματά.

Και μη συγχέουμε παρακαλώ την ανωνυμία που ζητούν οι Μοναχοί,γιατί αυτοί στο κάτω κάτω δεν συμμετέχουν στο φόρουμ (εκτός από τον π .Εφραίμ που το κάνει επωνύμως).
 

olympics

Ντάλας Σταύρος
#19
Σαφώς και διαφωνώ. Προτείνω αντίθετα να μπορεί κάποιος να εγγράφεται ανωνύμως στο φόρουμ (να μπορεί να κατεβάζει αρχεία-να παρακολουθεί συζητήσεις κ.τ.λ.), αλλά να γίνεται υποχρεωτική η αναγραφή των στοιχείων του (ονοματεπώνυμο) μόνο αν θέλει να δημοσιεύσει κάτι.
Συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Ζαχαρη
Άλλωστε στα forum (αρχαία ή σύγχρονα) όποιος λαμβάνει τον λόγο αυτοσυστήνεται (αν δεν κάνω λάθος).

(Μία ιδέα!:eek:) Μπορεί να λειτουργήσει και ως ένα είδος εξοστρακισμού στην περίπτωση της πλήρους ανωνυμίας. Αν δηλαδή κάποιος νομίζει ότι προσβάλεται από ένα μέλος να το θέσει στην κρίση των υπολοίπων και ψηφίζοντας να απενεργοποιήται ή όχι ο λογαριασμος του. Δεν νομίζω να προσβάλονται τόσο συχνά μέλη αυτού του φόρουμ ώστε να μην μπορεί να εφαρμοστεί.
 
#20
Αγαπητοί συνάδελφοι είμαι υπέρ της επωνυμίας , νομίζω ότι είναι τρελό ενώ ομιλούμε για σοβαρά θέματα να είμαστε ανώνυμοι .
Δεν είμαστε μικρά παιδιά αυτό το πράγμα το θεωρώ παιδαριόδες , ειδάλως μην λαμβάνεις μέρος σε αυτήν την ομύγηρη δικαίωμά σου .
Ψηφίζω σαφώς επωνυμία .
 
Top