"Πατριαρχικά Μουσικά Αρχεία - Ζωντανές Ηχογραφήσεις στον Πατριαρχικό Ναό και σε άλλους Ναούς της Κωνσταντινούπολης (1956-1966)".

#26
Από το βιβλιοπωλείο Πολιτεία στην Αθήνα μόνο 44€ και δωρεάν μεταφορικά επειδή είναι πάνω από 30€.
 

dimskrekas

Δημήτρης Σκρέκας
#27
Μια ευχάριστη έκπληξη υπάρχει σε δισέλιδο της σημερινής εφημερίδας «Τα Νέα Σαββατοκύριακο», 4-5.7.2020 με την παρουσίαση από τον Δ. Δουλγερίδη κυρίως της σειράς, των λοιπών εκδόσεων, αλλά και της νεότερης «ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΨΑΛΤΕΣ». Ευχαριστίες και ευχές προς όλους τους συντελεστές αυτών των μνημειωδών εκδόσεων του ρέκτη Μ. Χατζηγιακουμή.

δ.

ΥΓ Επαναλαμβάνω το αυτονόητο: «Η ψαλτική κοινότητα οφείλει να προμηθευτεί το έργο αυτό, προκειμένου να έχει πληρέστερη εικόνα για το ύφος της ΜΧΕ και σύνολης της Βασιλεύουσας. Η ευγνωμοσύνη για άλλη μια φορά στον δάσκαλο Μ. Χατζηγιακουμή είναι αυτονόητη, όπως και οι ευχές για υγείαν κατ' 'αμφω, ώστε να μας δώσει κι άλλα τέτοια έργα, με τη μοναδική καλαισθησία του. Εξ άλλου με αυτή την έκδοση εγκαινιάζεται η Σειρά "Αρχείον" Εκκλησιαστικής Μουσικής».
 

Attachments

Last edited:

apostolos

Απόστολος Κομπίτσης
#28
Παιδιά, έχω μόνον δυο λέξεις για αυτή την συλλογή του Μ. Χατζηγιακουμή: «σκέτη γλύκα».
Τίποτα παραπάνω δεν λέω. Εσείς που είστε ΣΟΒΑΡΟΙ ψάλτες και θέλετε να μάθετε και να ακούσετε σωστά πράγματα, να ΤΡΕΞΤΕ να την προμηθευτείτε πριν εξαντληθεί. Τα 55€ είναι όντως ίσα-ίσα να καλύψει τα έξοδά του ο κ. Χατζηγιακουμής. Έπρεπε τα 15 CD μαζί με το βιβλίο (μην ξεχνάμε και το βιβλίο που εξηγεί τα πάντα) να τα πουλούσε ΤΡΕΙΣ φορές παραπάνω.
 
Top