"Πατριαρχικά Μουσικά Αρχεία - Ζωντανές Ηχογραφήσεις στον Πατριαρχικό Ναό και σε άλλους Ναούς της Κωνσταντινούπολης (1956-1966)".

Spyros Sakellariou

Νέο μέλος
Από το βιβλιοπωλείο Πολιτεία στην Αθήνα μόνο 44€ και δωρεάν μεταφορικά επειδή είναι πάνω από 30€.
 

dimskrekas

Δημήτρης Σκρέκας
Μια ευχάριστη έκπληξη υπάρχει σε δισέλιδο της σημερινής εφημερίδας «Τα Νέα Σαββατοκύριακο», 4-5.7.2020 με την παρουσίαση από τον Δ. Δουλγερίδη κυρίως της σειράς, των λοιπών εκδόσεων, αλλά και της νεότερης «ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΨΑΛΤΕΣ». Ευχαριστίες και ευχές προς όλους τους συντελεστές αυτών των μνημειωδών εκδόσεων του ρέκτη Μ. Χατζηγιακουμή.

δ.

ΥΓ Επαναλαμβάνω το αυτονόητο: «Η ψαλτική κοινότητα οφείλει να προμηθευτεί το έργο αυτό, προκειμένου να έχει πληρέστερη εικόνα για το ύφος της ΜΧΕ και σύνολης της Βασιλεύουσας. Η ευγνωμοσύνη για άλλη μια φορά στον δάσκαλο Μ. Χατζηγιακουμή είναι αυτονόητη, όπως και οι ευχές για υγείαν κατ' 'αμφω, ώστε να μας δώσει κι άλλα τέτοια έργα, με τη μοναδική καλαισθησία του. Εξ άλλου με αυτή την έκδοση εγκαινιάζεται η Σειρά "Αρχείον" Εκκλησιαστικής Μουσικής».
 

Attachments

 • IMG_1410.JPG
  IMG_1410.JPG
  392.2 KB · Views: 29
 • IMG_1409.JPG
  IMG_1409.JPG
  430.1 KB · Views: 30
 • IMG_1411.JPG
  IMG_1411.JPG
  404.5 KB · Views: 28
 • Δ. Δουλγερίδης, Τα Νέα Σαββατοκύριακο, 4-5.7.20 παρουσίαση αρχείων Χατζηγιακουμή.pdf
  1.2 MB · Views: 36
Last edited:

apostolos

Απόστολος Κομπίτσης
Παιδιά, έχω μόνον δυο λέξεις για αυτή την συλλογή του Μ. Χατζηγιακουμή: «σκέτη γλύκα».
Τίποτα παραπάνω δεν λέω. Εσείς που είστε ΣΟΒΑΡΟΙ ψάλτες και θέλετε να μάθετε και να ακούσετε σωστά πράγματα, να ΤΡΕΞΤΕ να την προμηθευτείτε πριν εξαντληθεί. Τα 55€ είναι όντως ίσα-ίσα να καλύψει τα έξοδά του ο κ. Χατζηγιακουμής. Έπρεπε τα 15 CD μαζί με το βιβλίο (μην ξεχνάμε και το βιβλίο που εξηγεί τα πάντα) να τα πουλούσε ΤΡΕΙΣ φορές παραπάνω.
 
Top