Ο ρυθμός, το ύφος και η χροιά της απόδοσης παραπέμπουν άμεσα στο γνήσιο πατριαρχικό ύφος. Το άκουσμα είναι ίδιο και απαράλλακτο με αυτό στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι. Θαυμάζω τον Πρωτοψάλτη! Το άκουσμά του ηγεμονικό, παραδοσιακό, εκκλησιαστικό. Άρχων Πρωτοψάλτης του Οικουμενικού μας Θρόνου κατ' ουσίαν... Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν.
ειμαι καθηγητής σ αυτάΜε συγχωρείς αλλά το αν είναι απλό πατριαρχικό και σεμνό ύφος πώς το συμπέρανες ;
ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω . . .Με συγχωρείς αλλά το αν είναι απλό πατριαρχικό και σεμνό ύφος πώς το συμπέρανες ;
Πρέπει να είναι από το 2000. Νομίζω πωςακούγεται ο παλιός λαμπα΄δάριος του ναού κ. Δημήτρης (δε γνωρίζω άλλα στοιχεία) ο οποίος μετά συνταξιοδοτήθηκε και ανέλαβε λαμπαδάριος ο Σάββας Παρασκευαΐδης. Περισσότερα ίσω γνωρίζει αυτός...Βρήκα στό ἀρχεῖο μου καί ψηφιοποίησα μέ τήν βοήθεια τοῦ ἀγαπητοῦ Δημήτρη ὁρισμένους ὕμνους τῆς Μεγάλης Ἑβδομάδος. Προσπάθησα μέ τίς φτωχές μου γνώσεις στό adobe audition 2.0 νά καθαρίσω ὅσο γίνεται τίς κασσέτες.
Ψάλλει ὁ Παναγιώτης Νεοχωρίτης. Περισσότερα στοιχεῖα δέν γνωρίζω γιά τίς ἠχογραφήσεις αὐτές.
Ήταν ο αείμνηστος, πλέον Δημήτρης Μαυρίδης, τακτικό μέλος του Σωματείου Ιεροψαλτών Θεσ/νίκης, "Άγ. Ιωάννης ο Δαμασκηνός", που είχε διευθύνει μεταξύ των άλλων κι αυτός, σε εκδηλώσεις τη χορωδία του σωματείου.Πρέπει να είναι από το 2000. Νομίζω πως ακούγεται ο παλιός Λαμπαδάριος του ναού κ. Δημήτρης (δε γνωρίζω άλλα στοιχεία) ο οποίος μετά συνταξιοδοτήθηκε .................................................