Πανήγυρις Αγ. Αναργύρων

nikosthe

Νίκος Θεοτοκάτος
Για να μην ανοίγουμε πολλά μηνύματα, όποιος ψέλνει σε Αγίους Αναργύρους, όπως εγώ, ας το γράφει εδώ, ανεξαρτήτως ημερομηνίας. Έτσι θα μπορεί κάποιος να βλέπει στο ίδιο θέμα όλες τις εκκλησίες που πανηγυρίζουν (τι λες Δημήτρη για την γενικότερο συμμάζεμα των θεμάτων που αφορούν πανηγύρεις ιερών ναών και την ενοποίηση των πανηγύρεων σε θέματα κατά εορτή;) Την Κυριακή λοιπόν 1η Νοεμβρίου 2009 πανηγυρίζει ο καινούργιος μας Ναός, οι Άγιοι Ανάργυροι Πευκακίων στο Δήμο Αγίας Παρασκευής Αττικής. Την προηγούμενη Κυριακή μετακομίσαμε στο νέο ιερό ναό (υπόγειο προς το παρόν), αφού -επιτέλους- στρώθηκε κάτω το μάρμαρο και μπήκαν πόρτες και εικόνες στο ιερό. Αν και το πανηγύρι δεν είναι το επίσημο, μια και το κύριο είναι την 1η Ιουλίου, είναι η πρώτη φορά στο νέο μας ναό και ο κόσμος το περιμένει. Όσοι συνάδελφοι θέλετε και μπορείτε να έρθετε, είστε ευπρόσδεκτοι!

Μπορείτε να δείτε πού βρίσκεται ο ναός εδώ. Το Σάββατο 6.30 ο πανηγυρικός εσπερινός και την Κυριακή η θεία λειτουργία. Οι Άγιοι Ανάργυροι βοήθειά μας.
 

Κων/νος Βαγενάς

Κωνσταντίνος
Ας προσκαλέσω και 'γω, αν και τρίτος ψάλτης, τα μέλη του forum στην πανήγυρη του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Αμαρουσίου, που βρίσκεται πολύ κοντά στον ομώνυμο σταθμό του ΗΣΑΠ.

Ο Εσπερινός στις 7, όπως και η Θ. Λειτουργία την ίδια ώρα το πρωί. Ευπρόσδεκτοι όλοι. Τώρα πια με ξέρετε και εξ όψεως από τις φωτογραφίες:wink:, δεν θα δυσκολευτείτε να με βρείτε!

Ξέρω κάποιον που θά 'ρθει σίγουρα:wink:. (Εγώ είμαι μέσα στους "διαφόρους βοηθούς":D)
 
Top