Ολονύκτια Αγρυπνία για τον Αγ, Νεκτάριο στον Προφ. Ηλία Θεσ/νίκης

haris1963

παλαιότατο μέλος
Αγαπητοί φίλοι,

Αυτή την Κυριακή 8 προς Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, ώρα 11:30 μ.μ. έως 10:30 π.μ., στον Ι. Ναό Προφ. Ηλιού Θεσσαλονίκης (πίσω από τον Αγ. Δημήτριο, οδός Ολυμπιάδος) όπου έχω την τιμή να είμαι πρωτοψάλτης, θα τελεστεί ολονύκτια αγρυπνία, σύμφωνα με το αγιορείτικο τυπικό, για την εορτή του Αγ. Νεκταρίου Πενταπόλεως του θαυματουργού, στη μνήμη του οποίου τιμάται το παρεκκλήσιον του ναού μας.

Ούτως ή άλλως, είχα σκοπό να απευθύνω ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους και συναδέλφους από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, για να πλαισιώσουν τα αναλόγια του ναού μας (έχει χώρο και ...χρόνο για όλους). Καθώς όμως έχω και αρκετά μεγάλο πρόβλημα, λόγω εποχιακής ίωσης που με ταλαιπωρεί μέρες τώρα, η πρόσκληση αυτή γίνεται παράκληση.

Όποιος λοιπόν έχει διάθεση, πρώτα από όλα, να τιμήσει με μια πλήρη αγιορείτικη ακολουθία τον Άγιο του (προηγούμενου) αιώνα, αλλά και όρεξη να ερμηνεύσει μέλη που σπάνια έχει την ευκαιρία να το κάνει (όπως αργά ανοιξαντάρια, αργά κεκραγάρια, στιχολογία, πλήρη ακολουθία λιτής, Θεοτόκε οκτώηχον του Μπερεκέτου, Πολυέλεο Πέτρου, αργές καταβασίες και δοξολογία, τυπικά, μακαρισμούς κλπ), είναι ευπρόσδεκτος και αναγκαίος σε αυτή την πανήγυρη. Τα αναλόγιά μας είναι στη διάθεσή σας! :):)

Χαραλάμπης
 

haris1963

παλαιότατο μέλος
Α! Κι ακόμα!

Θα ακολουθήσει βέβαια και (αβραμιαία) Τράπεζα, στο ενοριακό κέντρο απέναντι από το ναό :):wink::)
 

asma

Αντώνης Φάνης
Μακάρι να έμενα Θεσσαλονίκη κ. Συμεωνίδη.
Θα ερχόμουν με χίλια!!!!!
Τον Άγιο Νεκτάριο τον ευλαβούμαι πολύ διότι με έχει σώσει από τροχαίο.

Αν βρεθώ ποτέ Θεσσαλονίκη θα επιδιώξω να συναντήσω 2 ψάλτες: Τον Ταλλιαδώρο κι εσάς!

Καλή δύναμη
 

Emmanouil Giannopoulos

Emmanouil Giannopoulos
Χαρίλαε, εεε, συγγνώμη: Χαραλάμπη καλή αγρυπνία. Μακάρι να μπορούσα. Ο Άγιος Νεκτάριος να ευλογήσει τον κόπο σας.
 
Top