Μιχελουδάκης Αντώνης

Αντωνης Μιχελουδακης

παλαιόν στρουθίον μονάζον
#6
Σας ευχαριστώ κ.Αλέξιε είστε πολύ ευγενικός.Η ψαλτική είναι η τέχνη της απλότητας και όλοι πρέπει να προσπαθούμε σε αυτήν την κατεύθυνση.Εγώ ειλικρινά δεν νομίζω να έχω καταφέρει τίποτα σπουδαίο εκτός από το να συνδράμω στην τέλεση της ευχαριστίας.
 

petrosgrc

Γαλάνης Πέτρος
#7
Ωραίο ύφος κύριε Μιχελουδάκη. Και μου άρεσε και ο χρόνος σας. Μάλλον είστε θιασώτης του Κ. Πρίγγου κρίνοντας από το ύφος σας. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
 

tsak77

Χρῆστος Τσακίρογλου
#8
Η ψαλτική είναι η τέχνη της απλότητας και όλοι πρέπει να προσπαθούμε σε αυτήν την κατεύθυνση.Εγώ ειλικρινά δεν νομίζω να έχω καταφέρει τίποτα σπουδαίο εκτός από το να συνδράμω στην τέλεση της ευχαριστίας.
Τότε αγαπητέ Αντώνη έχεις καταφέρει τα μέγιστα! Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κυνηγάμε επίγειες δόξες, όταν μας έχει αξιώσει ο Θεός να είμαστε βοηθοί του Μυστικού Δείπνου και βγαίνουμε στο αναλόγιο με τη νοοτροπία λαϊκού καλλιτέχνη στην πίστα. Συμφωνώ και συνηγορώ με τα όσα γράφεις εσύ και οι προλαλήσαντες, στην απλότητα κρύβεται όλη η μαγεία του μέλους και η τήρηση του χρόνου βοηθάει στο να μην πέσει ο νους και η ψυχή σε λίθαργο με αποτέλεσμα την "πνευματική τεμπελιά". Κάτι ήξεραν οι παλαιοί...

Υ.Γ. Θυμάσαι την Αμερική :eek:;
 

Αντωνης Μιχελουδακης

παλαιόν στρουθίον μονάζον
#9
Αγαπητέ κύριε Γαλάνη ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Το ύφος είναι κάτι που αποκτάται με τα χρόνια.Εξαρτάται βέβαια από τον προσανατολισμό και την παιδεία που έχει ο καθένας από μας.Ακουσα πολλούς και πάντα πρασπαθούσα να συλλέγω απο όλους τα θετικά με πρώτους τους πατριαρχικούς.Ομως ένα όνομα συμπυκνώνει τα πάντα σήμερα και αυτό είναι του αρχοντα Δ.Νερατζή.Ευχαριστώ και πάλι
 

Αντωνης Μιχελουδακης

παλαιόν στρουθίον μονάζον
#13
Εχεις δίκιο φίλε firfiris γι' αυτό χρησιμοποιησα αυτήν την φράση και το καταλαβες και με έκανες να γελάσω με το μνμ σου.Τώρα όμως θα τα ακούσεις τα μεσάνυχτα και σ' αυτα που επισυνάπτω.Ζωντανή ηχογράφηση από τον Αγιο Γεώργιο Ρεθύμνου την Κυριακή των Προπατόρων.
 

Attachments

Γιώργος Μ.

Παλαιόν μέλος
#14
Αντώνη, ευχαριστούμε πολύ!
(Αν θέλεις να σου στείλω ένα προγραμματάκι για μετατροπή wma σε mp3 ή το κατεβάζεις από εδώ).

ΥΓ Σίγουρα θα σου στείλει απάντηση ο φίλος μας λέγοντας ότι έχει και όνομα εκτός από Firfiris, το έχει ξανακάνει...
:wink:​
 
Last edited:

Αντωνης Μιχελουδακης

παλαιόν στρουθίον μονάζον
#16
Ρε μεγάλε, έχω και όνομα :D
Συγνώμη αλλά με έχει αποσπάσει το αγιασμένο ψευδώνυμο που φέρεις.Βέβαια ταιριάζουν απόλυτα -αγαπητέ Ευθύμιε -τα γραφομενά σου με το νόημα του ονοματός σου.Αγαπητέ Γιώργο τελικά είσαι προφήτης
 

Αντωνης Μιχελουδακης

παλαιόν στρουθίον μονάζον
#17
Ανεβάζω τον καλοφωνικό ειρμό "Λίθον ον απεδοκίμασαν". Η ηχογράφηση έγινε στο σπίτι μου και ο αγαπητός συνάδελφος, Χρήστος Τσακίρογλου, είχε την ευγένεια να επεξεργαστεί τον ήχο. Θερμές ευχαριστίες.
 

Attachments

Last edited:

Γιώργος Μ.

Παλαιόν μέλος
#18
Θερμές ευχαριστίες, Αντώνη!
Πολύ ησυχαστική και εκφραστική ερμηνεία. Δεν ξέρω που να την εντάξω. Θεσσαλονίκη δεν μου θυμίζει. Σίγουρα η θητεία σου στο παραδοσιακό τραγούδι (με την φροντίδα της κάθε λεπτομέρειας στην άρθρωση, την τοποθέτηση, τον κυματισμο κ.λπ.) σου έχει κάνει πολύ καλό. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για εντελώς προσωπικό ύφος.

Όσο για την ποιότητα του ήχου...
 
Top