V vagelis Antonia Xristoforaki Linardaki. Jan 22, 2009 #1 Jan 22, 2009 #1 Επισυναπτω για οποιον ενδιαφερεται Προχειρογραμμενα Λειτουργικα και Αξιον Εστιν σε βαρυ διατονικο . Επισης επισυναπτω σχετικο ηχητικο , απο προχειρη ζωντανη ηχογραφηση της 9-2-2003 . Attachments Λειτουργικα Βαγ Λιναρδακη σε Βαρυ Διατονικο.ZIP 857 KB Views: 237 14'20''=9-2-2003=Λειτουργικα Βαρεως Διατονικου.mp3 4.9 MB Views: 167
Επισυναπτω για οποιον ενδιαφερεται Προχειρογραμμενα Λειτουργικα και Αξιον Εστιν σε βαρυ διατονικο . Επισης επισυναπτω σχετικο ηχητικο , απο προχειρη ζωντανη ηχογραφηση της 9-2-2003 .
D dimitris Παλαιό Μέλος Jan 22, 2009 #2 Jan 22, 2009 #2 Ευχαριστώ. Το mp3 παίζει; δε μπορώ να το ακούσω.
V vagelis Antonia Xristoforaki Linardaki. Jan 22, 2009 #3 Jan 22, 2009 #3 dimitris said: Ευχαριστώ. Το mp3 παίζει; δε μπορώ να το ακούσω. Click to expand... Σε μενα παιζει κανονικα . Αν συνεχειζεις να μην το ακους , στειλλε μου με ΠΜ σε ποιο μεηλ σου , θελεις να στο στειλλω ξανα με επισυναψη .
dimitris said: Ευχαριστώ. Το mp3 παίζει; δε μπορώ να το ακούσω. Click to expand... Σε μενα παιζει κανονικα . Αν συνεχειζεις να μην το ακους , στειλλε μου με ΠΜ σε ποιο μεηλ σου , θελεις να στο στειλλω ξανα με επισυναψη .
Βασίλης Κιαμηλίδης Βασίλης Κιαμηλίδης Jan 22, 2009 #4 Jan 22, 2009 #4 dimitris said: Ευχαριστώ. Το mp3 παίζει; δε μπορώ να το ακούσω. Click to expand... Και σε μένα έπαιξε και το άκουσα ολόκληρο. Ξαναπροσπάθησε Δημήτρη. Όλα θέλουν τον χρόνον τους Βασίλης Κιαμηλίδης
dimitris said: Ευχαριστώ. Το mp3 παίζει; δε μπορώ να το ακούσω. Click to expand... Και σε μένα έπαιξε και το άκουσα ολόκληρο. Ξαναπροσπάθησε Δημήτρη. Όλα θέλουν τον χρόνον τους Βασίλης Κιαμηλίδης
D dimitris Παλαιό Μέλος Jan 22, 2009 #5 Jan 22, 2009 #5 Εκανα επανεκίνηση, κατέβασα κι άλλα και τα έπαιζε μια χαρά. Το εν λόγω αρχείο δεν μου το παίζει με το vlc. το ανοίγω με audacity, τίποτα.
Εκανα επανεκίνηση, κατέβασα κι άλλα και τα έπαιζε μια χαρά. Το εν λόγω αρχείο δεν μου το παίζει με το vlc. το ανοίγω με audacity, τίποτα.