Λειτουργικά σε ήχο πλ. του Δ' (χρωματικό)

ΓΙΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Παλαιό Μέλος
Μετά την (εξ επαφής:() ... πρώτη παγκόσμια εκτέλεση, επισυνάπτω την ... επίσημη καταγραφή τους, δια χειρός του φίλου μας Παναγιώτη Μπάτρη, τον οποίο ευχαριστώ ιδιαιτέρως.
Για την ιστορία, τα λειτουργικά αυτά εγράφησαν εν έτει 1974... αλλά δεν εψάλησαν ποτέ!!!
Και μια ερώτηση σε επαΐοντες τη χρήση η/υ...
Πώς μπορώ να βελτιώσω την ποιότητα του pdf; Όπως βλέπετε, δεν ... βλέπεται!
Γι αυτό τα επισυνάπτω και σαν έγγραφο.
Ν
 

Attachments

  • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΗΧΟΣ ΠΛ.pdf
    310.6 KB · Views: 150
  • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΗΧΟΣ ΠΛ.docx
    302.1 KB · Views: 43

lagoudakis

Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκης
Ευχαριστούμε κ. Γιάννου!

Βλέπω ότι έχετε κάνει την μετατροπή με τον Adobe PDF Maker. Κάπου θα πρέπει να έχει ρυθμίσεις για την συμπίεση και την ανάλυση των εικόνων του εγγράφου. Πολλές φορές είναι επιθυμητό κατά την μετατροπή να μειωθεί η ανάλυση ή να χρησιμοποιηθεί κωδικοποίηση που συμπιέζει το μέγεθος της εικόνας, ώστε να προκύψει PDF αρχείο μικρού μεγέθους, ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις όπου θα θέλαμε να παραμείνει η αρχική ποιότητα. Δεν γνωρίζω που ακριβώς βρίσκονται αυτές οι ρυθμίσεις στον Adobe PDF Maker, αλλά επιλέγοντας κάτι του τύπου "lossless compression" ή "compression quality: 100%" ή απενεργοποιώντας ρυθμίσεις τύπου "reduce image resolution", θα έδινε σίγουρα πιο ευανάγνωστο PDF.

Το PDF αρχείο στο παρόν μήνυμα πρέπει να είναι κάπως καλύτερο. Δημιουργήθηκε μέσω Libre Office Writer με την επιλογή "lossless compression" και διατηρώντας το αρχικό resolution.
 

Attachments

  • Leitourgika pl d xrwmatikos - Nikolaou Giannou.pdf
    192.2 KB · Views: 111

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
...Το PDF αρχείο στο παρόν μήνυμα πρέπει να είναι κάπως καλύτερο. Δημιουργήθηκε μέσω Libre Office Writer με την επιλογή "lossless compression" και διατηρώντας το αρχικό resolution.

Ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα έχουμε είτε σώζοντας το αρχικό αρχείο του WORD με την επιλογή "save as Adobe pdf" είτε εκτυπώνοντάς το σε εικονικό εκτυπωτή pdf (όλα αυτά μέσα από το WORD).
 
Top