Κυριακή 23/11/2014 στον Ιερό Ναό Φανερωμένης Χολαργού,

ΑΛΕΞΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτορεπόρτερ - Οπερατέρ Films Producer
#1
23. ΚΥΡΙΑΚΗ Θʹ ΛΟΥΚΑ. Ἀμφιλοχίου ἐπισκόπου Ἰκονίου, Γρηγορίου
ἐπισκόπου Ἀκραγαντίνων.
Ἦχος βαρύς. Ἑωθινὸν Βʹ

Αγαπητοί μουσικόφιλοι!
Σήμερα Κυριακή 23/11/2014 ο φακός της Studio A PCM Video production βρέθηκε στον Ιερό Ναό Φανερωμένης Χολαργού, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Και κατέγραψε με την κάμερα Δίπλα στον Άρχοντα πρωτοψάλτη Άρχων Υμνωδός της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας Γεώργιος Χατζηχρόνογλου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το άρχοντα πρωτοψάλτη Γεώργιος Χατζηχρόνογλου για την φιλοξενία που μας πρόσφερε απλόχερα στο δεξιό αναλόγιο του ιερού ναού, όπως και στο να συμψάλλουμε στον όρθρο της Κυριακής! και στην ευγενική προσφορά ενός ζεστού ροφήματος τσαγιού μετά το πέρας της θειας λειτουργίας.
Ο κύριος Χατζηχρονογλου είναι ένας απλός ευγενής άνθρωπος με κατανόηση, υπομονετικός με τους άλλους και με πολύ χιούμορ! Θα μπορούσαμε να τον παρομοιάσουμε με ένα καλό κουρδισμένο όργανο! Από το οποίο μπορείς να ακούσεις όλους τους ήχους! Γνωρίζοντας βέβαια το έργο του όλα αυτά τα χρόνια για την προώθηση της βυζαντινής μας μουσικής .
Του ευχόμαστε να είναι πάντα γερός με υγεία και να συνεχίσει να μας ενδυναμώνει! Και εμείς δίπλα του να ρουφάμε όλα αυτά που μας δείχνει σαν σφουγγάρι!
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο τηλεοπτικό κανάλι μας στο YOU TUBE τα υπόλοιπα σχετικά βίντεο.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLan1k4_0k04NHebyT1Rsr0bUOUXUDcLvH

Καλή ακρόαση!

 

Attachments

Last edited:
Top