Ψαλλω το Και ευλογημενος με το κρατημα σε διασκευη κ γραφη του Αρχοντος Πρωτοψαλτου Δημητριου Ιωαννιδη.
Μπράβο Απόστολε, πολύ ωραία. Συγχαρητήρια! Το ευχαρηστήθηκα!Σας ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα σας λογια και ευχομαι και γω υγεια και ευτυχια.
Τον Αρχοντα να ευχαριστησουμε για τα ωραια μαθηματα που εχει γραψει.
Του στελνω την αγαπη μου απο εδω που βρισκομαι διοτι τωρα ειμαι σε διακοπες στην ιδιαιτερη πατριδα μου στο Βολο.
Να πω οτι στα ισοκρατηματα ακουγονται οι 2 καλοι μου φιλοι
ο καλλιφωνος Πρωτοψαλτης Ευαγγελος Γκικας στα μπασα και ο Λαμπαδαριος του Ι.Ν Αγιου Βασιλειου Βολου Ιωαννης Κουντριας στα πριμα τους οποιους θερμα ευχαριστω καθως επισης και τον αλλο φιλο μου Πρωτοψαλτη Δανιηλ Καραμπαση που δεν χρειαζονται συστασεις ο οποιος τοσο ομορφα εφτιαξε το τρεχον κειμενο.
Θελω να πω οτι τα ακουσματα τα δικα μου ειναι αλλα ομως οταν θελω να ψαλλω κατι θελω να μαι πιστος στο κειμενο που ψαλλω χωρις ακροβατισμους ποσο μαλλον οταν προκειται για ενα τετοιο κειμενο οπως του ΑΡΧΟΝΤΟΣ στο οποιο επιβαλλεται να πειθαρχησω.
Γενικα ακουω πολυ Στανιτσα τελευταια που δεν ακουγα και τοσο αλλα κ ολους τους αλλους τους μεγαλους,και αν θελω να ακουσω και κατι πιο τραγουδιαρικο θα το ακουσω και αυτο με τον ιδιο τροπο και θα δειξω την ιδια αφοσιωση.
Σας ευχαριστω και παλι.
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα σας λογια και ευχομαι και γω υγεια και ευτυχια.
Τον Αρχοντα να ευχαριστησουμε για τα ωραια μαθηματα που εχει γραψει.
Του στελνω την αγαπη μου απο εδω που βρισκομαι διοτι τωρα ειμαι σε διακοπες στην ιδιαιτερη πατριδα μου στο Βολο.
Να πω οτι στα ισοκρατηματα ακουγονται οι 2 καλοι μου φιλοι
ο καλλιφωνος Πρωτοψαλτης Ευαγγελος Γκικας στα μπασα και ο Λαμπαδαριος του Ι.Ν Αγιου Βασιλειου Βολου Ιωαννης Κουντριας στα πριμα τους οποιους θερμα ευχαριστω καθως επισης και τον αλλο φιλο μου Πρωτοψαλτη Δανιηλ Καραμπαση που δεν χρειαζονται συστασεις ο οποιος τοσο ομορφα εφτιαξε το τρεχον κειμενο.
Θελω να πω οτι τα ακουσματα τα δικα μου ειναι αλλα ομως οταν θελω να ψαλλω κατι θελω να μαι πιστος στο κειμενο που ψαλλω χωρις ακροβατισμους ποσο μαλλον οταν προκειται για ενα τετοιο κειμενο οπως του ΑΡΧΟΝΤΟΣ στο οποιο επιβαλλεται να πειθαρχησω.
Γενικα ακουω πολυ Στανιτσα τελευταια που δεν ακουγα και τοσο αλλα κ ολους τους αλλους τους μεγαλους,και αν θελω να ακουσω και κατι πιο τραγουδιαρικο θα το ακουσω και αυτο με τον ιδιο τροπο και θα δειξω την ιδια αφοσιωση.
Σας ευχαριστω και παλι.
Μήπως μπορούμε να έχουμε το μάθημα;
Συγχαρητήρια Αποστόλη
Σε ακούω για πρώτη φορά και αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν. Φαίνετε ότι είσαι ταπεινός άνθρωπος και δεν αυτοπροβάλλεσαι.
Όμως να ξέρεις ότι είσαι ένας θαυμάσιος ψάλτης με μεγάλο ταλέντο στη φωνή. Αποδίδεις ένα πολύπλοκο μάθημα (μόνο που το κοιτάζω με πιάνει πονοκέφαλος) με ακρίβεια και με μια σεμνότητα που πολλοί άλλοι, που και εσύ έχεις αναρτήσει εδώ στο ψαλτολόγιο, θα σε ζήλευαν.
Είμαι σίγουρος ότι ο συνθέτης ,Άρχων Ιωαννίδης, θα χαμογελά με ευχαρίστηση όταν σε ακούει.
Μπράβο αδελφέ και μείνε ταπεινός.
Εχει τέλος αυτογνωσία και εγκράτεια ιεροψαλτική αφού να φανταστείτε στον ναό του χωριού του οι εκεί ...συνάδελφοι δεν το αφήνουν να ψάλλει !!!
Το παραπανω με βαζει σε σκεψεις... χμ.... Αποστολε μαλλον η... γοητεια σου σε εμποδιζει να ψαλλεις στο χωριο σου... πρεπει να γίνεται προσκυνημα οταν ανεβαινεις στο ψαλτηρι στο χωριο... συνεπως, να το απαγορευτικο απο τους πατριωτες σου!!![]()
Ψελνεις υπέροχα εχεις και το παρουσιαστικό, θελει πολυ να ξεφυγει το πραγμα?
Φυσικα αστειευομαι!!!! μην προκαλεσω και τους συντονιστάς.
Αλλα μια ααντηση απο τον Αποστολαρα θα την ηθελα!!!![]()
![]()
Μην ξεχνάς οτι και εγώ πριν πάνε αυτοί οι σημερινοί συνάδελφοι έκανα Λαμπαδάριος και μετά Πρωτοψάλτης.Αλλοι ειναι αυτοι που δεν θελουν να παρευρισκομαστε στο αναλογιο χωρις ποτε να εχουμε κανει το παραμικρο.
Το μονο που εκανα ηταν σε καθε πανηγυρη του χωριου μου να ερχομαι απο Αθηνα κ να φερνω κατα καιρους καποιους γνωστους Πρωτοψαλτες παντα με εξοδα διαφορων φιλων που ειχα στο πλευρο μου.
Αυτο ενοχλουσε καποιους αλλους κυριους δυστυχως.
Εγω τους εκτιμω παρ ολα αυτα ολους κ παντα οταν παρευρισκομαι στον τοπο μου τους χαιρετω κανονικα.