[Ψάχνω] Θεωρητικόν Ιωάννου Μαργαζιώτη

antonis80

Νέο μέλος
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

Ψάχνω για το θεωρητικόν του Ι. Μαργαζιώτη.
Ξέρετε αν μπορω να το βρω κάπου? έστω σε pdf

ευχαριστώ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

Ψάχνω για το θεωρητικόν του Ι. Μαργαζιώτη.
Ξέρετε αν μπορω να το βρω κάπου? έστω σε pdf

ευχαριστώ

11€ κάνει και το βρίσκετε σε όλα τα ενημερωμένα, αλλά και μη, Βιβλιοπωλεία.:confused:

Το έχω στο ψηφιακό μου αρχείο, αλλά να στο στείλω, να το εκτυπώσεις να το σελιδοποιήσεις να το δέσεις ....
περισσότερο θα σου κοστισει
Δεν το αγοράζεις καλύτερα :wink:

11€ κάνει και το βρίσκετε σε όλα τα ενημερωμένα, αλλά και μη, Βιβλιοπωλεία.:confused:

Το έχω στο ψηφιακό μου αρχείο, αλλά να στο στείλω, να το εκτυπώσεις να το σελιδοποιήσεις να το δέσεις ....
περισσότερο θα σου κοστισει
Δεν το αγοράζεις καλύτερα :wink:

Κύριε Νίκο έχω πάρει σε 5 χριστιανικά βιβλιοπωλεία και δυστυχως δεν το έχει κανέις.
Ίσως εδώ στη Κύπρο να μην υπάρχει το συγκεκριμένο.

Το Θεωρητικόν και οι Ασκήσεις

Υ.Γ. Πολύ νωρίς δεν το είδα το μήνυμα; :D:D:D

OK. Τα αφαίρεσα μέχρι να μας πει ο διαχειριστής εάν μπορούμε να τα ξαναβάλουμε.

Last edited:
Ευχαριστούμε πολύ, αλλά μήπως πρόκειται για πνευματικά δικαιώματα, λόγω του ότι ακόμα πουλιέται και είναι εν χρήση σε πολλά ωδεία;

Απόστολος

γεια σας παιδια μηπως γινετε να το ξαναβαλετε το θεωρητικο του ιωαννη μαργαζιωτη το εχω σε βιβλιο αλλα το χρειαζομαι και σε pdf,ελπιζω να περασε ο καιρος ο οποιος το αγοραζουν για να μπορεσετε και εσεις να το ξαναβάλετε,σας ευχαριστω.

ψάχνω το βιβλίο του Ιωάννη μαργαζιώτη Η θεωρία της Βυζαντινής μουσικης. Μόλις απέκτησα τον πρώτο μαθητή.αλλα φτωχαδάκι ων δεν δύναται να το αγοράσει(λόγω κρίσης).Αν κάποιος συνάδελφος το εχει σε μορφή pdf θα χαρώ.Υ.Γ. Τις μελωδικές τις έχω.Ευχαριστώ!!!

Χαίρετε,
Χρειάζομαι τό Θεωρητικόν τοῦ Ἰ. Μαργαζιώτη σέ ἠλεκτρονική μορφή (ἐν προκειμένῳ ἀντίγραφο σέ χαρτί δέν θά ἦταν εὔχρηστο).
Θά εἶμαι εὐγνώμων ἄν θά μποροῦσα νά τό κατεβάσω κἄπου ἤ νά μοῦ σταλῇ email.
Εὐχαριστῶ πολύ.

Χαίρετε,
Χρειάζομαι τό Θεωρητικόν τοῦ Ἰ. Μαργαζιώτη σέ ἠλεκτρονική μορφή.
Θά εἶμαι εὐγνώμων ἄν θά μποροῦσα νά τό κατεβάσω κἄπου ἤ νά μοῦ σταλῇ email.
Εὐχαριστῶ πολύ.
Υπάρχει, απ' ότι βλέπω, στη σελίδα https://byzantinemusicresources.wordpress.com/2015/10/01/byzantine-music-theory/ στο γράμμα Θ (Θεωρητικό Μαργαζιώτη 1958). Έχει link στην αρχή της σελίδας, απ' όπου μπορείτε να κατεβάσετε τα βιβλία που θέλετε.

Back