Εμενα ο κ. Γεωργιαδης, ειναι εμμεσα δασκαλος μου, αφου ειναι δασκαλος του δασκαλου μου. Το βιβλιο, το εχω φαει, το εχω πιει, το εχω δουλεψει απο περιπου 10 χρονων στο αναλογιο μαζι με το δασκαλο μου, εως και σημερα, που ψαλλω πλεον μονος μου. Ειναι τρομερο, και καταγραφει μαζι με το αντιστοιχο βιβλιο του κ. Παϊκοπουλου, το πατριαρχικο υφος της Μ.τ.Χ.Ε. Τα μοναδικα που το καταφερνουν τοσο καλα, κατ' εμε..!! Τα μελη μεσα, εκτος βεβαια των προαναφερθεντων μελισματων που επισημανε ο κ. Ιωαννης Μπουλμπουτζης, ειναι πατριαρχικοτατα..!! Και οι λοιπαι συνθεσεις του ιδιου το ιδιο..!! Αγαπημενο μου, ειναι τα λειτουργικα σε αγια που εχει..!! Και οπως μου ειχε τονισει και ο κ. Γρηγορης Νταραβανογλου πριν κανα μηνα περιπου - κι αυτος μαθητης του Γεωργιαδη -και συμφωνω και επαυξανω και εγω, τα λειτουργικα αυτα σε αγια, ειναι τα καλυτερα που εχουν γραφτει μεχρι στιγμης..!! Χωρις να ξεχασω να αναφερω, οτι ΞΑΝΑΤΟΝΙΣΕ πως το βιβλιο αυτο, αποτελει αν οχι ισως την καλυτερη, μια απο τις κορυφαιες εκδοσεις λειτουργιων..!! Και για να μην μακρυγορω, σας το συστηνω αφοβαααα..!!!:wink::wink: