Ζητείται ψάλτης

Status
Not open for further replies.
#6
Αθηνών - Κορίνθου και πηγαίνεις για Θήβα -έχει πινακίδες- ακολουθείς την παλαιά εθνική οδό η οποία σε οδηγεί περίπου σε 3 τέταρτα στις Ερυθρές- εξαρτάται που μένεις βέβαια- μεγάλο κεφαλοχώρι που βρίσκεται στους πρόποδες του Κιθαιρώνα. Ο δρόμος θέλει προσοχή διότι έχει πολλές στροφές . Είναι όμως ευχάριστη η διαδρομή ξεκουράζεται το μάτι σου από το πράσινο και αν σου ανοίξει η όρεξη, καθ οδόν υπάρχουν αρκετά ταβερνεία για κοψίδια.
 

giorgosgoudi

Νέο μέλος
#7
Η αγγελία νομίζω πιο πολύ απευθύνεται σε κατοίκους Βοιωτίας που γεωμορφολογικά μάλλον εκεί ανήκει και ο οικισμός παρά στην Αττική.

Οι Αθηναίοι ας προσέξουν την τιμή που θα χρεώσουν δεδομένου ότι η απόσταση είναι 60 χιλιόμετρα, δηλαδή 120 συνολικά και διαρκεί μια ώρα. Για καθημερινή λειτουργία μάλλον δύσκολο να μείνει κάτι για φαγητό στα ταβερνάκια...

Από τη Θήβα είναι 15 χιλιόμετρα ~ ένα τέταρτο δρόμος..
 

giorgosgoudi

Νέο μέλος
#9
Από Αθήνα οι βενζίνες είναι 20 ευρώ.
Όμως η απόσταση είναι μεγάλη και το αυτοκίνητο θα έχει φθορές, οπότε το πραγματικό κόστος πρέπει να θεωρείται διπλάσιο.
 

Greekψαλτης

Ψαλῶ τῶ Θεῶ μου, ἕως ὑπάρχω.
#11
...η θέση έχει καλυφθεί προ καιρού.Ας κλείσει το θέμα,μην κάνετε άσκοπα τηλέφωνα,ήταν <στημένο>.
Όταν λέτε, 'στημένο' εννοείτε ο διαγωνισμός για τη κάλυψη της θέσης?
 
#12
Κύριοι δεν καταλαβαίνω τα σχόλια σας. Είμαι ψάλτης στον ναό και ανέβασα απλά μια δημοσίευση. Ήμουν ξεκάθαρος στο θέμα του που βρίσκεται ο ναός. Τα περί στημένου κτλ που διαβάζω είναι τραγικά. Παρ ολα αυτά η θέση καλύφθηκε.
 
Status
Not open for further replies.
Top