Ζητείται ψάλτης

Status
Not open for further replies.

Υάκινθος B

Well-known member
Αθηνών - Κορίνθου και πηγαίνεις για Θήβα -έχει πινακίδες- ακολουθείς την παλαιά εθνική οδό η οποία σε οδηγεί περίπου σε 3 τέταρτα στις Ερυθρές- εξαρτάται που μένεις βέβαια- μεγάλο κεφαλοχώρι που βρίσκεται στους πρόποδες του Κιθαιρώνα. Ο δρόμος θέλει προσοχή διότι έχει πολλές στροφές . Είναι όμως ευχάριστη η διαδρομή ξεκουράζεται το μάτι σου από το πράσινο και αν σου ανοίξει η όρεξη, καθ οδόν υπάρχουν αρκετά ταβερνεία για κοψίδια.
 

giorgosgoudi

Νέο μέλος
Η αγγελία νομίζω πιο πολύ απευθύνεται σε κατοίκους Βοιωτίας που γεωμορφολογικά μάλλον εκεί ανήκει και ο οικισμός παρά στην Αττική.

Οι Αθηναίοι ας προσέξουν την τιμή που θα χρεώσουν δεδομένου ότι η απόσταση είναι 60 χιλιόμετρα, δηλαδή 120 συνολικά και διαρκεί μια ώρα. Για καθημερινή λειτουργία μάλλον δύσκολο να μείνει κάτι για φαγητό στα ταβερνάκια...

Από τη Θήβα είναι 15 χιλιόμετρα ~ ένα τέταρτο δρόμος..
 

giorgosgoudi

Νέο μέλος
Από Αθήνα οι βενζίνες είναι 20 ευρώ.
Όμως η απόσταση είναι μεγάλη και το αυτοκίνητο θα έχει φθορές, οπότε το πραγματικό κόστος πρέπει να θεωρείται διπλάσιο.
 

Greekψαλτης

Ψαλῶ τῶ Θεῶ μου, ἕως ὑπάρχω.
...η θέση έχει καλυφθεί προ καιρού.Ας κλείσει το θέμα,μην κάνετε άσκοπα τηλέφωνα,ήταν <στημένο>.
Όταν λέτε, 'στημένο' εννοείτε ο διαγωνισμός για τη κάλυψη της θέσης?
 
Κύριοι δεν καταλαβαίνω τα σχόλια σας. Είμαι ψάλτης στον ναό και ανέβασα απλά μια δημοσίευση. Ήμουν ξεκάθαρος στο θέμα του που βρίσκεται ο ναός. Τα περί στημένου κτλ που διαβάζω είναι τραγικά. Παρ ολα αυτά η θέση καλύφθηκε.
 
Status
Not open for further replies.
Top