Δόξα των αποστίχων Πέτρου και Παύλου

vaiacum

η ταλαιπωρία σε όλο της το μεγαλείο...
#2
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να απονείμει το Ψαλτολόγιον στον κ. Γιάννου το...οφφίκιο του Αυτοκράτορα της Παραχορδής!!! :D:D:D
Εγώ, για να σοβαρολογήσω, δηλώνω μέγας θαυμαστής των συνθέσεων του κ. Γιάννου, κυρίως για τον λεπτό τρόπο που χειρίζεται την αλλαγή στο γένος. Είναι και αυτά τα ...σήματα του ΚΟΚ (προσοχή, επικίνδυνη στροφή, εκτελούνται έργα κτλ :D) που διανθίζουν την παρτιτούρα, σκέτη τρέλλα!!! Σάς ευχαριστούμε κ. Γιάννου, για ακόμα μια φορά για την προσφορά σας στο φόρουμ.

Δημ. Καταραχιάς
 
Last edited:

Γιώργος Μ.

Παλαιόν μέλος
#3
Έχω παρατηρήσει ότι ο κ. Γιάννου αποδιδει στο γραπτό του κείμενο το προφορικό του ύφος και αντιστρόφως: κάποιος διαβάζει πολύ ωραία το κείμενό του όταν από μέσα του ταυτόχρονα τον "ακούει" να το ψάλλει (αν ξέρει βέβαια πώς ψάλλει).

Αν μπορούσα με μια φράση να περιγράψω το ψαλτικό του ύφος θα έλεγα: "γλυκιά ευκρίνεια".
 

dimskrekas

Δημήτρης Σκρέκας
#4
Υπάρχουν παραλειπόμενα για αυτή τη σύνθεση την οποία δεν ήθελε να δημιουργήσει ο ίδιος. Αν θέλει ας τα δημοσιοποιήσει ο φίλτατος Νικολάκης, μαζί και με την εναλλακτική του πρόταση.

Δ.
 
Last edited:
#5
Υπάρχουν παραλειπόμενα για αυτή τη σύνθεση
Δ.
Αφού εκτεθήκαμε ως προς το ποιοί είναι ο παραγγέλλων:wink: και ο ... παραγγελιοδόχος:D, να επισυνάψω το ... copy - paste που έκανα στο μουσικό κείμενο του Κηλτζανίδη για τους επιθυμούντας κάτι απλούστερο.
Και να πω ότι η «σύνθεσή μου» λέγεται και χωρίς τις βελοδεικνύμενες παραχοδρές (-->), που ήταν μέρος της συμφωνίας:eek:.
Δοκιμάστε το και διαγράψ'τε κατά βούληση:wink:
 

Attachments

Top