Ακολουθία Προφήτου Ηλιού

Τσακιτζής

Παλαιό Μέλος
#1
Ανεβάζω το Α΄. μέρος, από τα κυριότερα Μέλη της Ακολουθίας του Προφήτη :
 

Attachments

farlekas 1980

Παλαιό Μέλος
#2
Αρχοντα χαιρε ! Θα ηταν προσωπικα για μενα αλλα και για πολλους μεσα στο φορουμ , μεγαλο δωρο αν μας τα "εψελνες" :D κιολας αυτα τα ωραια κομματια ! ! !
 
#3
Ευχαριστούμε!!!!! περιμένουμε αν είναι δυνατόν και τα μέλη για την Εορτή του Αγίου Παντελεήμονος....
 

Τσακιτζής

Παλαιό Μέλος
#4
Συνεχίζω με το Β΄. μέρος της Ακολουθίας του Προφήτη. Όσο για να Σας τα ψάλλω κι όλας, δεν νομίζετε ότι πάει μακρυά η βαλίτσα ;;;;
Άλλωστε όλοι Σας δεν είστε γνώστες της Βυζαντινής Μουσικής ; Μπορείτε λοιπόν άνετα, εφ' όσον όμως γνωρίζετε Μουσική και όχι τι νομίζετε ότι ξέρετε, να διαβάσετε οποιοδήποτε Μουσικό Κείμενο, εκτός εάν αυτό που είχα πεί κάποτε και κόντεψαν να μου βγάλουν τα μάτια ορισμένοι, ότι δηλαδή από τα Ωδεία σήμερα, ΔΕΝ βγαίνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένας που να μπορεί να διαβάσει άνετα, επαληθεύεται με όλη του την μεγαλοπρέπεια.
Όπως και νά' χει όμως η υπόθεση, προσπαθείστε και πιστεύω ότι κάποια στιγμή, θα τα καταφέρετε. Εγώ πάντως, εξακολουθώ να διδάσκω με Πρωτοπορειακή Μέθοδο ( αυτά τα είχα γράψει και παλαιότερα, αλλά πολλοι ξερόλες, είχαν επαναστατήσει και είχαν αρχίσει ειρωνικά σχόλια, όμως να δούμε τίποτα δικό τους και πρό πάντων, δεν απέδειξαν - ειδικά σε μένα - ότι κάνω λάθος σ' αυτά που λέω και διδάσκω ), που επιτρέπει ανάγνωση PRIMA - VISTA σε οποιοδήποτε Μουσικό Κείμενο. Η βεβαίωση, έρχεται από τους μαθητές μου.Όσοι λοιπόν πιστοί, προσέλθετε.
 

Attachments

Last edited:

lagoudakis

Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκης
#6
Οι παραπάνω αναρτήσεις του Άρχοντα σε μορφή pdf (με μικρή μείωση της ευκρίνειας για να μειωθεί το μέγεθος των αρχείων).
 

Attachments

Top