Προφανώς δεν γνωρίζετε, η δεν θέλετε να απαντήσετε με στοιχεία κ. Αηδόνη.
Γράφετε
Αν είστε ευαίσθητο αυτί όπως είμαι εγώ θα διαπιστώσετε ότι ο Στανίτσας είναι σωστότερος ''διαστηματικά''. Ας μην παίξουμε τώρα τις κουμπάρες. Εσείς μειώνετε το κύρος σας ζητώντας μου να σας αποδείξω κάτι που θα έπρεπε να το αποδείξει η εμπειρία σας. Επίσης θα σας πω, πως η διαπίστωσή μου είναι διαπίστωση πάρα πάρα πολλών έμπειρων συναδέλφω
Το αυτί αυταπατάται πολλές φορές.
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ και στοιχεία κ. Αηδόνη. Να σας βοηθήσω:
κατεβάσετε το λογισμικό sonic visualiser (
http://www.sonicvisualiser.com). Είναι δωρεάν το λογισμικό και δουλεύει σε όλα τα συστήματα.
Βάλετε την ηχογράφηση του Αστέρη που σείς (και οι φίλοι σας) θεωρείτε πως κατέχει λάθως διαστήματα και ανεβάστε την σάρωση αποτέλεσμα να ιδούμε τις συχνότητες που πατάει ο Αστέρης. Απο κει βλέπουμε και τα διαστήματα και καταλήγουμε εάν ο Αστέρης είναι σωστός ή όχι.
Κουμπάρες δεν παίζω κ. Αηδόνη. Εκφράσατε άποψη που υποδηλώνει επιστημονικά μετρήματα. Μιλάω επιστημονικά και σας παροτρύνω και σας να μιλάτε επιστημονικά.
ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Εκτώς αν το αυτί σας και αυτό των φίλων σας έχει τέτοια ικανότητα να ξεχωρίζει όσα και το λογισμικό που σας αναφέρω ως άνω. Και αυτό να ισχυρίζεστε, δείξτε μου τα στοιχεία πως το αυτί σας διεκρίνει και το χιλιοστό της συχνότητας....
Γράφετε επίσης
Εσείς μειώνετε το κύρος σας ζητώντας μου να σας αποδείξω κάτι που θα έπρεπε να το αποδείξει η εμπειρία σας
Το ανθρώπινο αυτί κ. Αηδόνη είναι ατέλειο και ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ. Ρωτήστε όποιον ειδικό επι του θέματος (το Πανεπηστίμιο Αθηνών πλεονάζει). Μόνο η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΜΕΤΡΗΣΗ μπορεί να υποστηρίξη τα γραφόμενά σας.
Βλέπω πως δεν πρόκειται να απαντήσετε. Δικαίωμά σας.
Και, θα συμφωνησω με το
αποτελεί μόνο δική μου αυθαίρετη άποψη
Σωστά. Αυθείρετη η άποψη σας και χωρίς επιστημονικά στοιχεία. Διατηρήσατε την.
ΝΓ