Ο χαρακτηρισμός.απο το 9 και πάνω είναι το άριστα.
Όμως δεν είναι άδικο ο 9,45 με τον 8 να είναι στον ίδιο χαρακτηρισμό?και το λέω διότι στο πτυχίο δεν αναγράφεται ο βαθμός παρά μόνο ο χαρακτηρισμός.Με βαση τον κανονισμο των ωδειων (1957) το αριστα ειναι 9,5-10, το λιαν καλως 7,5-9,49, το καλως 5,5-7,49, το σχεδον καλως 5,49-5 κλπ.
Οπότε πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι εξανιστασαι. Αφου δεν ξερεις, ρωτα πρωτα να επιβεβαιωσεις καποια πραγματα και μετα βγες να μιλησεις περι απαραδεκτων χαρακτηρισμων κλπ.
Επισης θα πρεπει να χαιρεσαι που οι ανθρωποι που σε αξιολογησαν το εκαναν αυτο αντικειμενικα και δεν σου εβαλαν απλως ενα αριστα 10 οπως γινεται συνηθως.
Μαλλον έτσι θα είναι.φυσικα και τα δώσαμε.Ο γενικός βαθμός (άριστα, λίαν καλώς κλπ) βγαίνει σε συνάρτηση και με τα υποχρεωτικά μαθήματα (αν τα έχετε δώσει). Συνολικά ο βαθμός βγαίνει κατά μέσο όρο από 4 στο σύνολο τους εξετάσεις (Πράξη, Θεωρία, Θεωρία Ευρωπαϊκής, Σολφεζ). Αυτά θυμάμαι μέχρι το '20 που πήρα τα διπλώματα Βυζαντινής και Τρομπέτας.
Εννοείται!!!Μια τελευταία ερώτηση.στο δίπλωμα έχουν δικαίωμα να δώσουν όλοι ανεξάρτητου βαθμού?
παλιότερα όσοι είχαν ῾καλώς᾽ στο Πτυχίο δεν μπορούσαν να δώσουν για δίπλωμα...Μια τελευταία ερώτηση.στο δίπλωμα έχουν δικαίωμα να δώσουν όλοι ανεξάρτητου βαθμού?
Ναι, μετα την παροδο 2 σχολικων ετων απο την αποκτηση του πτυχιου.Μια τελευταία ερώτηση.στο δίπλωμα έχουν δικαίωμα να δώσουν όλοι ανεξάρτητου βαθμού?
Ο γενικός βαθμός (άριστα, λίαν καλώς κλπ) βγαίνει σε συνάρτηση και με τα υποχρεωτικά μαθήματα (αν τα έχετε δώσει). Συνολικά ο βαθμός βγαίνει κατά μέσο όρο από 4, στο σύνολο τους, εξετάσεις (Πράξη, Θεωρία, Θεωρία Ευρωπαϊκής, Σολφεζ). Αυτά θυμάμαι μέχρι το '20 που πήρα τα διπλώματα Βυζαντινής και Τρομπέτας.