5 χρόνια Ψαλτολόγιον!

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Έτη πολλά στους εορτάζοντες και εορτάζουσες και οι αρχάγγελοι βοήθεια σε όλα.

Για όσους θυμούνται, πρίν 5 χρόνια τέτοια μέρα, των Ταξιαρχών, το Ψαλτολόγιον μεταφέρθηκε από το παλαιό mailing list σε ετούτη εδώ την ιστοσελίδα.

Πού να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει για τα πόσα μάθαμε και ζήσαμε ως τώρα, συμμετέχοντες και μη συμμετέχοντες, διαβάζοντες και γράφοντες, βοηθούντες και βοηθούμενοι, ευχόμενοι και στηρίζοντες, υπομένοντες και επιμένοντες, ψάλλοντες και ακούοντες τα προηγούμενα χρόνια. Δόξα τω Θεώ!

Πολλοί στέλνουν κατά καιρούς ευχαριστήρια τα οποία ανταποδίδω σε όλα τα μέλη που αγαπούν, εκτιμούν και στηρίζουν το Ψαλτολόγιον. Ειδικότερα από εκτός Ελλάδος, πολύ συγκινητικές αναφορές για την προσφορά της κοινότητας. Αν και τον τελευταίο καιρό δεν προφταίνω να συμμετέχω όσο θα ήθελα στο Ψ προσπαθώ να παρακολουθώ τα περισσότερα ωραία που ανεβαίνουν και γράφονται. Έχετε όλοι τις ευχαριστίες μου και ιδιαίτερα οι συντονιστές για τους επιπλέον κόπους τους. Να είστε όλοι καλά.

Ο Θεός να αναπαύει τις ψυχές παλαιών μελών που έφυγαν από κοντά μας τα προηγούμενα χρόνια, ιδιαίτερη μνεία στον κυρ-Βαγγέλη, που τέτοιο καιρό θυμόμαστε ιδιαίτερα.

Εύχομαι να συνεχιστεί αυτό το μεγάλο και όμορφο συλλογικό έργο που συντελείται στο Ψαλτολόγιον.

Έτη πολλά με υγεία σε όλους!
 
Χρόνια πολλά σε όλους .
Πολλές ευχαριστίες σε όσους κοπίασαν για να "στηθεί" αυτό το φόρουμ .
Πολλές ευχαριστίες σε όλους όσους ανέβασαν και μοιράστηκαν μαζί μας σπάνιο υλικό , με αποτέλεσμα να γίνει το ψαλτολόγιο σε βάθος χρόνου μία τεράστια αρχειοθήκη .
Χρόνια πολλά λοιπόν στο ψαλτολόγιο , που με τα όποια προβλήματα δημιουργούνται καμιά φορά και τις όποιες αντεγκλήσεις , συνεχίζει ακάθεκτο .
 

Λάτρης Β.Μ.

Παράφωνος ερασιτέχνης!
Εύχομαι να τα εκατοστήσει το φόρουμ, γιατί είναι μια ανεξάντλητη πηγή μουσικής εγκυκλοπαίδειας Θερμές ευχαριστίες στους κοπιάσαντες και κοπιάζοντες.
 

Δημήτρης Μαούνης

Παλαιό Μέλος
Εξαιρετικό forum και σπουδαίο εργαλείο για όσους ασχολούνται και ενδιαφέρονται για τη Βυζαντινή Μουσική και την ψαλτική τέχνη και όχι μόνο.
Να είναι πολύχρονο και συνεχώς να εξελίσσεται, να εμπλουτίζεται και να αυξάνονται τα Μέλη του. Χρόνια πολλά και ευλογημένα.
 

Μανώλης Παπαδάκης

Πρωτοψάλτης Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Εξω Μουλιανών
Συμφωνώ και γω με τις παραπάνω τοποθετήσεις. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντονιστές και όλους όσους έχουν εμπλουτίσει το αρχείο! Αλήθεια ποιος έθεσε πρώτος την ιδέα για το Ψαλτολόγιο, έτσι για την Ιστορία θα είχε ενδιαφέρον!

Νοιώθω το Ψαλτολόγιο σαν μια μεγάλη οικογένεια!

Να τα χιλιάσει!!!
 

skoum_k

Μέλος
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στους συντονιστές. Το ψαλτολόγιον αποτελεί πλούσια συλλογή και σπουδαία παρακαταθήκη περισυλλογής και διάδοσης σπάνιων μουσικών κειμένων και ηχητικών αρχείων.
 
Top