Ψαχνω την ακολουθια του Αποστολου Ανδρεα στις 30 Νοεμβριου σε Βυζαντινη Σημειογραφεια. Εχω του Αθανασιου Καραμανη αλλα ηθελα καποια αλλη. Αν μπορει κανεις να μας βοηθησει σε αυτο; Σας ευχαριστω πολυ ο Θεος μαζι σας!![]()
Και εγώ έχω τα πάντα τα του Καραμάνη, αλλά εδώ προτιμώ και του Σύρκα.
Βασίλης
Κων/νος Βαγενάς;53221 said:Πράγματι πολύ ωραία και ιδιαίτερα το δοξαστικό των Αίνων.
Αφού σας άρεσεν (όπως και εμένα ) , παραθέτω και το ηχητικό από τον αοίδιμο +Γεώργιο Σύρκα, από την περυσινή εκπομπή του κ. Λυκούργου Αγγελόπουλου.Πράγματι πολύ ωραία και ιδιαίτερα το δοξαστικό των Αίνων.
Αφού σας άρεσεν (όπως και εμένα ) , παραθέτω και το ηχητικό από τον αοίδιμο +Γεώργιο Σύρκα, από την περυσινή εκπομπή του κ. Λυκούργου Αγγελόπουλου.
Βασίλης
Ευχαριστω Βασιλη να σαι καλα!
Πολυ ωραια τα κομματια, μηπως εχεις και του Εσπερινου τα κομματια;
...
Στο pdf είναι 54 σελίδες γραμμένες με τον Μελωδό και σε πολυτονικό, διότι εκεί στην Γαλλία οι Ελληνομαθείς που ψάλλουν δεν γνωρίζουν από μονοτονικά.
...
...ἄν δέν σέ προλάβαινε...Στην Ελλάδα, πάλι, αλλά και όπου γης, οι μουσικομαθείς γνωρίζουν πως στα τονισμένα με μουσικά σημάδια κείμενα ΔΕΝ μπαίνουν επιπλέον τόνοι...
Στο pdf είναι 54 σελίδες γραμμένες με τον Μελωδό και σε πολυτονικό, διότι εκεί στην Γαλλία οι Ελληνομαθείς που ψάλλουν δεν γνωρίζουν από μονοτονικά.
Υπολείπονται τα δοξαστικά του εσπερινούΜαζι με του κ. Βασιλη--Νομιζω οτι ολοκληρωνεται η ακολουθια του Συρκα![]()
Επισυνάπτονται και δια την παρατηρητικότητά σου, καθώς και για την Μεγάλη σου προσφορά βεβαίως βεβαίως, και είναι από το Μηνολόγιο του Μακαριστού Γεωργίου Αντωνίου Σύρκα εκδόσεως ΑΣΤΕΡΟΣ.Υπολείπονται τα δοξαστικά του εσπερινού