1976-04-18/25 Μεγάλη Εβδομάδα (από Κυριακή των Βαΐων εσπέρας μέχρι και την Ανάσταση)

Θερμές ευχαριστίες και απ΄εμάς εδώ στη Μόσχα! Μια μικρή ερώτηση: μπορεί να είναι αυτονόητο, αλλά από ποιό ναό προέρχεται αυτή η ηχογράφηση;
 
Το καλύτερο βέβαια είναι να βρούμε τις πρωτότυπες ηχογραφήσεις τις οποίες νομίζω είχε δώσει στο συγχωρεμένο τον πατέρα μου ο κ. Λιάκος (τον ξέρει ο Νίκος ο Θεοτοκάτος) και τις είχε νομίζω σε μπομπίνες σίγουρα σε πολύ καλύτερη ποιότητα. Τα θυμάμαι σαν όνειρο λόγω του μικρού της ηλικίας που ήμουν τότε όταν τις παρέδωσε ως δώρο στον πατέρα μου.
Τώρα το είδα το θέμα. Κάτι μου είχε πει μια φορά, αλλά θεώρησα ότι δεν θα είναι κάτι διαφορετικό από τον ορυμαγδό των ηχογραφήσεων του Στανίτσα που κυκλοφορούν και δεν έδωσα σημασία. Τώρα όμως που το λες, φίλε Νίκο, θα το κοιτάξω και θα ενημερώσω. Παρεμπιπτόντως, κι εμένα μ' αρέσει περισσότερο ο Στανίτσας με τη βαρειά φωνή!
 
Ευχαριστούμε πάρα πολύ Δεσπότη Νικόλαε για τους θησαυρούς που ανέβασες!!! Γίνεσαι η αφορμή για περισσότερη κατάνυξη τις άγιες ημέρες των παθών του Κυρίου με τις απαράμιλλες και αφθάστου κάλλους ερμηνείες του Μεγάλου Άρχοντος Πρωτοψάλτου της Μ.Χ.Ε. Θρασυβούλου Στανίτσα. Και επί τη ευκαιρία να είσαι πολύχρονος με ψυχική και σωματική υγεία!!
 
Ιδού το ωραίο αυτό χερουβικό απ τον μεγάλο Άρχοντα Θρ. Στανίτσα. Αν είναι καλά γραμμένο ας το κρίνουν άλλοι...
Καλή μελέτη...
 

Attachments

 • 1.jpg
  1.jpg
  663 KB · Views: 89
 • 2.jpg
  2.jpg
  681.1 KB · Views: 49
 • 3.jpg
  3.jpg
  660 KB · Views: 39
 • 4.jpg
  4.jpg
  685.1 KB · Views: 37
 • 5.jpg
  5.jpg
  732.8 KB · Views: 58
 • XEROUBIKO_ANASTASEWS_STANITSAS_HXOS_A.pdf
  848.9 KB · Views: 252
Last edited by a moderator:
Back
Top