1971-11-14 Κυριακή ήχος πλάγιος του δευτέρου εωθινό Α' Παναγία Wood Green, Λονδίνο

master_yianni

Αργός και μετά μέλους
Ετυχε να εχω αυτη την εκπομπη σε CD, οποτε την ανεβασα στις εκπομπες και βαζω το λινκ και σε αυτη την ενοτητα. Ειναι απο την εκπομπη του π.Ιωσηφ Παλιουρα στο Λονδινο, καπου στο 2001.

Η αυθεντικη ηχογραφηση με το Στανιτσα, ανηκει σε μενα, που την κληρονομησα απο καποια κυρια που δεν βρισκεται πλεον εν ζωη (και ο θεος να την αναπαυει), και ετυχε να καταγραψει τον Στανιτσα σε μπομπινα το 1971 στην Παναγια του Wood Green.
Ο Στανιτσας ειχε παει τοτε καλεσμενος για δυο εβδομαδες, και εψαλλε σε δυο ναους, τους Αγ. Παντες Camden Town ηχος Πλ'Α, και Παναγια Wood Green Ηχος Πλ' Β.

Στην εκπομπη ειχα παει τελειως απροετοιμαστος και λεω αρκετα κουφα, οποτε...υπομονη. Ο π.Ιωσηφ ειναι ενας πολυ καλος μουσικος και υπεροχος ανθρωπος, και θυμαμαι οτι στην ηχογραφηση ειχαμε λυθει στα γελια απο τα διαφορα ασχετα που λεγαμε, οποτε μετα κοψαμε και ραψαμε!!!! Αν καποιος θελει, ας κοψει τα διαφορα που λεμε εγω και ο π.Ιωσηφ (π.χ. σημερα ζωντανα μαζι μας ο Θ. Στανιτσας, κτλ!!!) , και ας βαλει μονο τις ηχογραφησεις

http://www.analogion.com/forum/showpost.php?p=20296&postcount=1

Καποια στιγμη, οταν μαζεψω ολα τα πραγματα μου σε ενα μερος, θα ανεβασω ολη την κασσετα, για ολους οσους ενδιαφερονται.
 
Last edited:

dpapagia

Δημήτρης Παπαγιαννούλης
Καλησπέρα.

Ανεβάζω τεμαχισμένα τα ψαλλόμενα που ακούστηκαν στην εκπομπή. Τα ειρηνικά εκφωνεί ο π. Σωτήριος Παναγιωτόπουλος (μετέπειτα πρωτοπρεσβύτερος).

Καλή ακρόαση!
 

Attachments

  • 01 Εξασποτειλάριο Α'.mp3
    2.7 MB · Views: 146
  • 02 Αναστάσιμοι αίνοι.mp3
    3.8 MB · Views: 166
  • 03 Στιχηρό αποστόλου Φιλίππου.mp3
    1.1 MB · Views: 128
  • 04 Εωθινό Α'.mp3
    6.4 MB · Views: 211
  • 05 Ειρηνικά.mp3
    1.9 MB · Views: 115
  • 06 Δύναμις Στανίτσα ήχος φεραχνάκ.mp3
    4.2 MB · Views: 129
Top