13. Ακολουθία Αγίας Γλυκερίας

stzioutzios

Μέλος
παρακαλω αν μπορει καποιος να στειλει την ακολουθια της αγιας γλυκεριας σε pdf ευχαριστω
 

chriskont

Παλαιό Μέλος
Συνεπληρώθη το ελλείπον στιχηρό των αποστίχων και ανεβαίνει ξανά το αντίγραφο μόνο σε pdf. Επίσης ανεβαίνει και το πρωτότυπο που φωτογράφησα στην Εθνική Βιβλιοθήκη προ ολίγων ετών. Έχει εκδοθεί από την ΙΜ Αλεξανδρουπόλεως το 1985. Υπάρχει και μια δεύτερη ακολουθία συμπλήρωμα της του Μηναίου πάλι του Γερ. Μικραγιαννανίτη που ανεβάζω σε pdf. Περιλαμβάνονται στα δυο τελευταία κείμενα Παρακλήσεις και οίκοι στο δεύτερο.
 

Attachments

  • ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΑΚΟΛ1.pdf
    121.9 KB · Views: 235
  • 13-5-15 ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΑΚΟΛ ΠΑΡΑΚΛ ΓΜ ΙΜ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 1985 .pdf
    4.2 MB · Views: 249
  • 05_13_ ΓΛΥΚΕΡΙΑ .pdf
    1.6 MB · Views: 232

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής

Εὐχαριστοῦμε. Ὄντως ἡ ἀρχική ἀκολουθία πού ἀναρτήσατε ἔχει τοπική χροιά, αἰτηθεῖσα τό 1985 ἀπό τήν πόλη καταγωγῆς τῆς ἁγίας.
Στό προηγούμενο μήνυμά σας καί στό 3ο ἀρχεῖο ἀναρτήσατε τήν ἀπό τοῦ 1958 ἀρχικῶς ποιηθεῖσα ἀκολουθία ὑπό τοῦ μακαριστοῦ Γερασίμου μοναχοῦ Μικραγιαννανίτου γιά τόν Ἱερό Ναό Ἁγίας Γλυκερίας Γαλατσίου Ἀττικῆς (μνημονεύεται ἐδῶ), πού ὁ αὐτός Ναός τήν ἐπανεξέδωσε τό 2004.


 
  • Like
Reactions: tzo

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
Η ακολουθία που εκδόθηκε από την Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως, έγινε με πρωτοβουλία του τότε Αλεξανδρουπόλεως και νυν Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου το 1989, όπως ακούγεται να αναφέρει ο ίδιος στον χθεσινό εσπερινό επί τη μνήμη της αγίας στον ομώνυμο ναό στην περιοχή Κωνσταντινουπολίτικα της Θεσσαλονίκης. Το βίντεο εδώ και η σχετική αναφορά στο 1:35':30''.
 
  • Like
Reactions: tzo
Top