11. Μουσικὰ Ἁγίων Ἀποστόλων Βαρθολομαίου καὶ Βαρνάβα

choros

ΔΙΟΝΥΣΗΣ dmp
Αγαπητοί φίλοι αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, υπάρχει κάπου μουσικά η ακολουθία μόνο του Αγίου Βαρθολομαίου (όχι του Αγίου Βαρνάβα) και ποιο συγκεκριμένα αν υπάρχει το απολυτίκιο του (μουσικά η όχι..)
 

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
Υπάρχει ακολουθία γραμμένη από τον Γεράσιμο Μικραγιαννανίτη. Απολυτίκιο και κοντάκιο από την ανακομιδή των λειψάνων του (Ιουνίου 25) εδώ.
 

ΓεωΣαβ

Μέλος
Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει σε Μουσικό υλικό για τον Εσπερινό και τον Όρθρο του Αποστόλου Βαρνάβα που θα γίνουν απόψε και αύριο στους Ναούς στην Κύπρο; Θα με βοηθήσετε αφάνταστα! Ευχαριστώ
 
Ἐὰν ἐννοεῖς τὴν ἀκολουθία ἀπὸ τὰ μηναῖα τῆς Α. Δ., μπορεῖς νὰ βρεῖς κάτι -στὸν β΄ τόμο- ἐδῶ.

Ἄν ἔχεις τὸ δοξαστικὸν τῶν αἴνων ἀπὸ τὰ κύπρια μηναῖα, μπορεῖς νὰ τὸ ἀναρτήσεις καὶ μέχρι τὸ βράδυ νὰ εἶναι ἕτοιμο τὸ μουσικὸ κείμενο. Τὰ ὐπόλοιπα δὲν προλαβαίνω. Ἂν θέλεις, ὅμως, σἀρωσε τὰ κείμενα καὶ ἀνέβασέ τα, γιὰ νὰ τὰ ἐτοιμάσουμε γιὰ τοῦ χρόνου.
 
Last edited by a moderator:

ΓεωΣαβ

Μέλος
Ευχαριστώ για την καλοσύνη σας. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τα κείμενα. Θα φροντίσω να τα βρω για να σας τα στείλω ώστε να υπάρχουν για του χρόνου!
 
Last edited by a moderator:

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τα κείμενα.
Ἠ ἀκολουθία τοῦ ἀποστόλου Βαρνάβα ὑπάρχει στό Ψ [http://analogion.com/forum/showthread.php?t=13810] καί πιστεύω ὅτι πρέπει νά εἶναι ἡ ἴδια μέ αὐτήν στά κύπρια μηναῖα. Ἄν ὑπάρχει κάτι διαφορετικό καί θέλετε νά ἀναρτήσετε (καί ἔχετε ἄδεια) νά τό κάνετε στό θέμα τῆς ἀκολουθίας. Εὐχαριστῶ.


 
Top