J jhonny Παλαιό Μέλος Nov 3, 2015 #1 Υπάρχουν κάπου τα μουσικά του Αγίου εκτός από τα κείμενα; Νομίζω ότι μάλλον μόνο ο π. Παπαγιάννης τα έχει στο μηναίο του...
Υπάρχουν κάπου τα μουσικά του Αγίου εκτός από τα κείμενα; Νομίζω ότι μάλλον μόνο ο π. Παπαγιάννης τα έχει στο μηναίο του...
neoklis Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής Nov 3, 2015 #2 Μουσικά του Αγ. Ιωαννικίου υπάρχουν στην Μουσική Κυψέλη του Στεφάνου και στον Μουσικό Πανδέκτη της "Ζωής".
Μουσικά του Αγ. Ιωαννικίου υπάρχουν στην Μουσική Κυψέλη του Στεφάνου και στον Μουσικό Πανδέκτη της "Ζωής".
Γεώργιος Μπεζυρτζής Πολλάκις την υμνωδίαν εκτελών... Nov 3, 2015 #3 jhonny said: Υπάρχουν κάπου τα μουσικά του Αγίου εκτός από τα κείμενα; Νομίζω ότι μάλλον μόνο ο π. Παπαγιάννης τα έχει στο μηναίο του... Click to expand... neoklis said: Μουσικά του Αγ. Ιωαννικίου υπάρχουν στην Μουσική Κυψέλη του Στεφάνου και στον Μουσικό Πανδέκτη της "Ζωής". Click to expand... Ορίστε. Attachments 4 Νοεμβρίου Οσίου Ιωαννικίου του Μεγάλου Μουσικός Πανδέκτης σελ. 176-177.pdf 34.6 KB · Views: 78 Last edited: Nov 3, 2015
jhonny said: Υπάρχουν κάπου τα μουσικά του Αγίου εκτός από τα κείμενα; Νομίζω ότι μάλλον μόνο ο π. Παπαγιάννης τα έχει στο μηναίο του... Click to expand... neoklis said: Μουσικά του Αγ. Ιωαννικίου υπάρχουν στην Μουσική Κυψέλη του Στεφάνου και στον Μουσικό Πανδέκτη της "Ζωής". Click to expand... Ορίστε.