Ν Νίκος Μακρής Μέλος Sep 26, 2012 #1 Ψάχνω την ακολουθία του Αγίου Αναστασίου που το Ναύπλιο τον τιμά την πρώτη του Φεβρουαρίου. Αν μπορεί κανένας ας με βοηθήσει
Ψάχνω την ακολουθία του Αγίου Αναστασίου που το Ναύπλιο τον τιμά την πρώτη του Φεβρουαρίου. Αν μπορεί κανένας ας με βοηθήσει
Laosynaktis Παλαιό Μέλος Sep 26, 2012 #2 Έχω μελοποιήσει τα ιδιόμελα από δύο Ακολουθίες του Αγίου. Δεν νομίζω όμως να έχω τις πλήρεις ακολουθίες σε κείμενο. Αν μπορέσω, θα σκανάρω τα μουσικά. [Σημ. συντ. (π.Μ.)] Αναρτήθηκαν εδώ. Last edited by a moderator: Oct 2, 2012
Έχω μελοποιήσει τα ιδιόμελα από δύο Ακολουθίες του Αγίου. Δεν νομίζω όμως να έχω τις πλήρεις ακολουθίες σε κείμενο. Αν μπορέσω, θα σκανάρω τα μουσικά. [Σημ. συντ. (π.Μ.)] Αναρτήθηκαν εδώ.
π. Μάξιμος Γενικός Συντονιστής Jan 30, 2016 #3 á¼ÎºÎ¿Î»Î¿Ïθία ÎεομάÏÏÏÏÎ¿Ï ÎÎÎΣΤÎΣÎÎÎ¥ Ïοῦ á¼Î½ ÎαÏÏλίῳ, μ. ÎεÏαÏÎ¯Î¼Î¿Ï Î¨Î±Î»Î»Î¿Î¼Îνη Ïá¿ 1 η ΦεβÏοÏαÏÎ¯Î¿Ï Â ÎÎÎΡÎΣ ÎΣΠÎΡÎÎÎΣ á¼¹ÏÏῶμεν ÏÏίÏοÏÏ Î´Î ÎºÎ±á½¶ Ïάλλομεν ΣÏιÏηÏá½° Î ÏοÏÏμοια. á¼®ÏÎ¿Ï Î±Î. Τῶν οá½ÏανίÏν ΤαγμάÏÏν... orthodoxhymnography.blogspot.com https://wwwfyllades.files.wordpress.com/2016/01/cf86ceb5ceb2cf81cebfcf85ceb1cf81ceb9cebfcf83-1-ceb1ceb3ceb9cebfcf83-cebdceb5cebfcebcceb1cf81cf84cf85cf83-ceb1cebdceb1cf83cf84ceb1cf83.pdf ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 1. ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ Α΄!! ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΝΑΥΠΛΙΕΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ Ἱστῶμεν στίχους δ΄, καὶ ψάλλομεν Στιχηρὰ Πρ... akolouthiesorthodox.blogspot.com Σημ. Τά μουσικά ὑπό Ἰω. Ἀρβανίτου βλ. προηγούμενο μήνυμα. Κάποια συμπίπτουν μέ αὐτήν τοῦ Γερασίμου (περί δύο ἀκολουθιῶν βλ. ἐδῶ). Last edited: Jan 28, 2023
á¼ÎºÎ¿Î»Î¿Ïθία ÎεομάÏÏÏÏÎ¿Ï ÎÎÎΣΤÎΣÎÎÎ¥ Ïοῦ á¼Î½ ÎαÏÏλίῳ, μ. ÎεÏαÏÎ¯Î¼Î¿Ï Î¨Î±Î»Î»Î¿Î¼Îνη Ïá¿ 1 η ΦεβÏοÏαÏÎ¯Î¿Ï Â ÎÎÎΡÎΣ ÎΣΠÎΡÎÎÎΣ á¼¹ÏÏῶμεν ÏÏίÏοÏÏ Î´Î ÎºÎ±á½¶ Ïάλλομεν ΣÏιÏηÏá½° Î ÏοÏÏμοια. á¼®ÏÎ¿Ï Î±Î. Τῶν οá½ÏανίÏν ΤαγμάÏÏν... orthodoxhymnography.blogspot.com https://wwwfyllades.files.wordpress.com/2016/01/cf86ceb5ceb2cf81cebfcf85ceb1cf81ceb9cebfcf83-1-ceb1ceb3ceb9cebfcf83-cebdceb5cebfcebcceb1cf81cf84cf85cf83-ceb1cebdceb1cf83cf84ceb1cf83.pdf ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 1. ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ Α΄!! ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΝΑΥΠΛΙΕΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ Ἱστῶμεν στίχους δ΄, καὶ ψάλλομεν Στιχηρὰ Πρ... akolouthiesorthodox.blogspot.com Σημ. Τά μουσικά ὑπό Ἰω. Ἀρβανίτου βλ. προηγούμενο μήνυμα. Κάποια συμπίπτουν μέ αὐτήν τοῦ Γερασίμου (περί δύο ἀκολουθιῶν βλ. ἐδῶ).
Α ανδρεας σωτηροπουλος Νέο μέλος Jan 28, 2023 #5 Παράκληση εις τον Άγιο Αναστάσιο τον Ναυπλιέα | Προσευχή - Ορθόδοξο Προσευχητάρι Παρακλητικός Κανών εις τον Άγιο Νεομάρτυρα Αναστάσιο τον Ναυπλιέα - Ποίημα Γερασίμου Μοναχού Μικραγιαννανίτου www.proseyxi.com
Παράκληση εις τον Άγιο Αναστάσιο τον Ναυπλιέα | Προσευχή - Ορθόδοξο Προσευχητάρι Παρακλητικός Κανών εις τον Άγιο Νεομάρτυρα Αναστάσιο τον Ναυπλιέα - Ποίημα Γερασίμου Μοναχού Μικραγιαννανίτου www.proseyxi.com