Ἀθωνικὴ Μουσικὴ Ἀνθοδέσμη, Ἱερομονάχου Ἱεροθέου (περιεχόμενα)

antonism

Παλαιό Μέλος
#1
ξερει κανεις που μπορώ να βρω το βιβλιο αθωνικη μουσικη ανθοδεσμη σε ηλεκτρονική μορφή?
 
Last edited by a moderator:

antonism

Παλαιό Μέλος
#2
η αθωνική μουσική ανθοδεσμη του π.Ιεροθεου πιθανόν δεν υπάρχει σε ηλεκτρονικη μορφη. τουλαχιστον μηπως εχει κανεις τα περιεχομενα του βιβλιου-ια? γιατι οπως καταλαβαίνετε αν εχω αρκετα από αυτα (τα περιεχομενα) σε άλλα βιβλια να μην το αγορασω.
 

Xristos

Ιωαννίδης Στέφανος, Ειδικευόμενος Νευρολογίας, Πα.
#5
Υπαρχουν πνευματικα δικαιωματα στα βιβλια της Αθωνικης Μουσικης Ανθοδεσμης, ή μπορουμε να τα βρουμε σε pdf?
 

domesticus

Lupus non curat numerum ovium
#7

Πάντως μὴν «τρελαίνεσαι» τόσο μὲ τὴν συγκεκριμένη σειρά, ὑπάρχουν πολλὰ παλαιὰ βιβλία δωρεάν μὲ πολλοὺς πολλοὺς πολυλέους, ὄρεξη νὰ 'χεις ...

Ἄν χρειάζεσαι πάλι κάτι συγκεκριμένο ἀνέβασε μιὰ ἀγγελία κὰι μπορεῖ κἀποιο μέλος νὰ ἀνεβάσει κάτι ἀποσπασματικἀ ἤ σὲ ΠΜ.
 
Last edited by a moderator:

Λάτρης Β.Μ.

Παράφωνος ερασιτέχνης!
#8
Τυχαίνει να έχω μόνο τη Λειτουργία από την συγκεκριμένη σειρά , η οποία έχει αρκετές ωραίες συνθέσεις. Το μόνο αρνητικό πιστεύω πως είναι η τιμή. Ήθελα να πάρω και τα άλλα, αλλά εδώ που τα λέμε 35 Ε κάθε βιβλίο... ε. είναι λιγάκι αλμυρή.
 

Stavros92

Νέο μέλος
#9
Μήπως μπορεί κάποιος παρακαλώ αν έχει το βιβλίο αυτό, να μου γνωστοποιήσει το Άξιον Εστί του Χ. Παπανικολάου σε Β' ήχο σελ. 203;; Παρακαλώ πολύ! stavrosff66@gmail.com
 

Adam_x

Active member
#10
Καλησπέρα,

Ο ιερέας του ναού που ψάλλω μου εξέθεσε την σκέψη του να προμηθευτούμε την "Αθωνική Μουσική Ανθοδέσμη" του πατρός Ιεροθέου Τσονάκα, ώστε να ψάλλουμε από εκεί. Όποιος έχει ψάλλει από εκεί, ας παραθέσει κάποια γνώμη για τα κομμάτια που περιλαμβάνονται σε αυτήν.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Last edited by a moderator:
Top