Theodoros-ks
Παλαιό Μέλος
Θα ήθελα προτάσεις από την εμπειρία σας για ένα ψηφιακό εγγραφέα στερεωφωνικό υψηλής τεχνολογίας φορητός για ιδιαίτερα ποιοτικές εγγραφές, και ει δυνατόν με οδηγίες χρήσης στην ελληνική.....Ευχαριστώ!
Το καλώδιο που θα χρησιμοποιήσετε για την εγγραφή μέσω κονσόλας είναι ένα τζακ μικρό ΚΑΡΦΙ stereo το οποίο καταλήγει σε δυο RCA τζακ left right.
To stereo τζακ θα το συνδέσετε πάνω στο μηχάνημα στη θέση LINE και τις δυο καταλήξεις L-R στο OUT της κονσόλας εκεί που βγαίνει ο ήχος!
ΚΑΛΩΔΙΟ AUDIO ΚΑΡΦΙ 3.5ΜΜ ST ΣΕ 2RCA ΑΡΣ BLIS
Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες...Εγώ κ.Νικολουτσόπουλε έχω το Zoom H4N. Επειδή όμως ολα είναι στην Αγγλική και επειδή ταυτόχρονα δεν έχω γνώσεις ,τεχνικές θα έλεγα, σε ότι αφορά τη ρύθμιση της κάθε επιλογής στο Μενού,(σίγουρα έχω πειράξει τις αρχικές εργοστασιακές ρυθμίσεις), δεν γνωρίζω σε ποιες παραμετρικές θέσεις θα έχω την καλύτερη ηχογράφηση, και το έχω βάλλει στο περιθώριο...Αναζήτησα οδηγίες χρήσης στην Ελληνική με επεξηγήσεις αλλά δεν μπόρεσα να βρώ άκρη...Αν υπάρχει δυνατότητα να έχω την επαγγελματική σας άποψη θα είμαι ευγνώμων ώστε να το ρυθμίσω.Επίσης θα ήθελα την άποψή σας μεταξύ των εγγραφέων ZOOM ΚΑΙ ΟLYMPUS ...Ευχαριστώ....
Κοιτάξτε έχετε ένα πολύ καλό επαγγελματικό μηχάνημα το οποίο έχει λίγο δύσκολο MENU ως προς τον χειρισμό.
Κάνει καλές ηχογραφήσεις αλλά θα έλεγα ΟΤΙ το χρησιμοποιούν πολύ οι επαγγελματίες οι οποίοι ασχολούνται με θέματα ταινίας ήχου πάνω σε βίντεο και το χρησιμοποιούν για extra recording.
Ισως δεν είναι η καλύτερη επιλογή για να κάνουμε ηχογράφηση φωνής! Περισσότερο το συγκεκριμένο μηχάνημα ανταποκρίνεται σε ηχογράφηση μουσικών οργάνων η φυσικών ήχων της υπαίθρου κατάλληλο για ταινίες μικρού μήκους για μικρά video clip η promo video.
Τα δυο αυτά μηχανήματα που ανάφερα μέχρι στιγμής είναι τα ποιο καλυτέρα για ηχογράφηση φωνής η διαφορά μεταξύ των δύων είναι ότι το Olympus διαθέτει και τηλεχειριστήριο ασύρματο για χειρισμό από μακριά , όμως το ZOMM 2N διαθέτει ένα πολύ καλύτερο συνδυασμό ευρυγωνιας τριπλής κάψας KAI ένα καλύτερο συνδυασμό φίλτρων μικροφώνου το οποίο δεν ηχογραφεί της LOW CUT Συχνότητες δηλαδή τους θορύβους π.χ ένα κλιματιστικό του εσωτερικού χώρου τον θόρυβο! Κτλ Και αναδείχνει την καλύτερη ποιότητα της φωνής φανταστείτε ότι αν ηχογραφήσουμε στον χώρο ενός στούντιο που έχει HXOμόνωση και δεν υπάρχουν θόρυβοι και αντανακλάσεις του ήχου η επιστροφές το Η2Ν ΜΠΟΡΕΙ να φτάσει τα επίπεδα ενός επαγγελματικού μικρόφωνου RODE 1000 αυτό έχω δει ΕΓΩ με τις ηχογραφήσεις διότι δουλεύω σχεδόν όλα τα μηχανήματα του εμπορείου.
Και πάλι σας ευχαριστώ....Δύο ερωτήσεις σε ότι αφορά το Η2ν
1)Υπάρχουν οδηγίες στην ελληνική?
2) Απο που μπορώ να το προμηθευθώ και ποίο το κόστος του με τα απαραίτητα αξεσουάρ...?
...και μία ερώτηση για τα προιόντα ΖΟΟΜ με video recorder ταυτόχρονα με τη φωνητική εγγραφή π.χ, Zoomq2hd..Zoomq3hd...klp
Η τιμή του αρχίζει στα 130 ευρώ μέχρι 150 το πολύ διότι κάποιοι το πουλούν ποιο ακριβά! Και υπάρχει και ένα ίδιο μοντέλο με λίγες δυνατότητες παραπάνω γύρω στα 200 ευρώ με επιφύλαξη μπορείτε να το ρωτήσετε όμως αν ισχύει.
Οδηγίες μόνο στα αγγλικά!
Φ. Νάκας ΑΒΕΕΤΕ
http://www.nakas.gr/NakasMusic/default.aspx?id=19&cid=1178&pid=33247
ένα από τα ποιο έμπιστα καταστήματα εδώ στην Ελλάδα!!!
Καλημέρα και σας ευχαριστώ....Συγνώμη για την επιμονή μου αλλά δεν μου απαντήσατε σε ό,τι αφορά τα προιόντα που περιέχουν και video (Zoomq2hd..Zoomq3hd) για παράλληλη με την φωνητική εγγραφή και εγγραφή video....θα είναι ίδια η ποιότητα εγγραφής..θα είναι υποδεέστερη? ή καλύτερα ο zoomH2n...Επίσης αν έχετε διαμορφώσει άποψη για το Zoom h5.... Ευχαριστώ!!
Τα συγκεκριμένα προϊόντα στα οποία αναφέρεστε έχουν και ενσωματωμένη κάμερα HD πιστεύω ότι είναι κατάλληλα για μικρά βίντεο η ταινίες μικρούς μήκους όχι ότι δεν γράφουν καλά τον ήχο! δεν κάνουν όμως για ηχογράφηση φωνής!!! Αυτό έχει δείξει η χρήση τους στην επεξεργασία του ήχου μετά με το κατάλληλο πρόγραμμα!