Topras Δημήτριος Τ. Apr 17, 2019 #1 Καλησπέρα σας φίλοι μου. Ψάχνω για μουσικό κείμενο ενός ψαλτοτράγουδου. Του "Υμνος στην Παντάνασσα". Μήπως τυχαίνει να υπάρχει και να το έχει κάποιος; Ευχαριστώ πολύ. Παραθέτω το ψαλτοτράγουδο Last edited by a moderator: May 8, 2019
Καλησπέρα σας φίλοι μου. Ψάχνω για μουσικό κείμενο ενός ψαλτοτράγουδου. Του "Υμνος στην Παντάνασσα". Μήπως τυχαίνει να υπάρχει και να το έχει κάποιος; Ευχαριστώ πολύ. Παραθέτω το ψαλτοτράγουδο
Topras Δημήτριος Τ. May 8, 2019 #3 Dimittrios said: Και γιατί δεν το καταγραφεις από το ηχητικο Click to expand... Να το γράψω μόνος μου εννοείς; Last edited by a moderator: May 8, 2019
Dimittrios said: Και γιατί δεν το καταγραφεις από το ηχητικο Click to expand... Να το γράψω μόνος μου εννοείς;
B basion Νέο μέλος Aug 13, 2022 #4 Υπενθύμιση!! Εάν υπάρχει σε μουσική καταγραφή!!!!! Ευχαριστίες προκαταβολικά.
B basion Νέο μέλος Aug 18, 2022 #5 Επισυνάπτεται. Attachments Υμνος στην Παναγιά την Παντάνασσα Ι.Μ. Βατοπαιδίου.pdf 539.4 KB · Views: 164
Topras Δημήτριος Τ. Aug 21, 2022 #6 basion said: Επισυνάπτεται. Click to expand... Ευχαριστώ θερμά αδελφέ. Επιτέλους κάποιος βρέθηκε να το επισυνάψει μετά από 3 χρόνια χαχα. Να είσαι καλά!
basion said: Επισυνάπτεται. Click to expand... Ευχαριστώ θερμά αδελφέ. Επιτέλους κάποιος βρέθηκε να το επισυνάψει μετά από 3 χρόνια χαχα. Να είσαι καλά!