P phokaeus Παλαιό Μέλος Apr 25, 2020 #1 Apr 25, 2020 #1 Ὁ γέροντας εἷχε γράψει κάποτε τὰ χερουβικὰ τοῦ Νικολάου σε παραλλαγὴ καὶ μέλος. Μπορεῖ νὰ τα ανεβάσει κάποιος πρὸς κοινῆν ὠφέλειαν; Εὐχαριστῶ ἐκ τῶν προτέρων. Last edited: Apr 25, 2020
Ὁ γέροντας εἷχε γράψει κάποτε τὰ χερουβικὰ τοῦ Νικολάου σε παραλλαγὴ καὶ μέλος. Μπορεῖ νὰ τα ανεβάσει κάποιος πρὸς κοινῆν ὠφέλειαν; Εὐχαριστῶ ἐκ τῶν προτέρων.
A alex7305 Well-known member Apr 26, 2020 #2 Apr 26, 2020 #2 phokaeus said: Ὁ γέροντας εἷχε γράψει κάποτε τὰ χερουβικὰ τοῦ Νικολάου σε παραλλαγὴ καὶ μέλος. Μπορεῖ νὰ τα ανεβάσει κάποιος πρὸς κοινῆν ὠφέλειαν; Εὐχαριστῶ ἐκ τῶν προτέρων. Click to expand... Είναι σίγουρα του Νικολάου; Εγώ γνωρίζω μόνο για του Φωκαέα σε παραλλάγή και μέλος
phokaeus said: Ὁ γέροντας εἷχε γράψει κάποτε τὰ χερουβικὰ τοῦ Νικολάου σε παραλλαγὴ καὶ μέλος. Μπορεῖ νὰ τα ανεβάσει κάποιος πρὸς κοινῆν ὠφέλειαν; Εὐχαριστῶ ἐκ τῶν προτέρων. Click to expand... Είναι σίγουρα του Νικολάου; Εγώ γνωρίζω μόνο για του Φωκαέα σε παραλλάγή και μέλος
P phokaeus Παλαιό Μέλος Apr 28, 2020 #3 Apr 28, 2020 #3 alex7305 said: Είναι σίγουρα του Νικολάου; Εγώ γνωρίζω μόνο για του Φωκαέα σε παραλλάγή και μέλος Click to expand... Πιστεύω ναί. Last edited: Apr 28, 2020
alex7305 said: Είναι σίγουρα του Νικολάου; Εγώ γνωρίζω μόνο για του Φωκαέα σε παραλλάγή και μέλος Click to expand... Πιστεύω ναί.
D dimskrekas Δημήτρης Σκρέκας May 12, 2020 #4 May 12, 2020 #4 phokaeus said: Πιστεύω ναί. Click to expand... Ανεβαίνει δείγμα μέχρι την άχρι καιρού δημοσίευσή τους, η οποία (προσ)ευχόμεθα να μην έχει την τύχη των διαμπάξ διαγραφέντων μηνυμάτων... Attachments δ. Διονύσιος Φιρφιρής, Χερουβικός Άγια, Νικολάου εισαγωγή.mp3 2.3 MB Views: 51
phokaeus said: Πιστεύω ναί. Click to expand... Ανεβαίνει δείγμα μέχρι την άχρι καιρού δημοσίευσή τους, η οποία (προσ)ευχόμεθα να μην έχει την τύχη των διαμπάξ διαγραφέντων μηνυμάτων...
A alex7305 Well-known member May 12, 2020 #5 May 12, 2020 #5 dimskrekas said: Ανεβαίνει δείγμα μέχρι την άχρι καιρού δημοσίευσή τους, η οποία (προσ)ευχόμεθα να μην έχει την τύχη των διαμπάξ διαγραφέντων μηνυμάτων... Click to expand... Επίκειται έκδοση; Αν ναι, από ποιον;
dimskrekas said: Ανεβαίνει δείγμα μέχρι την άχρι καιρού δημοσίευσή τους, η οποία (προσ)ευχόμεθα να μην έχει την τύχη των διαμπάξ διαγραφέντων μηνυμάτων... Click to expand... Επίκειται έκδοση; Αν ναι, από ποιον;
D dimskrekas Δημήτρης Σκρέκας May 12, 2020 #6 May 12, 2020 #6 alex7305 said: Επίκειται έκδοση; Αν ναι, από ποιον; Click to expand... Μπορούν να σε ενημερώσουν οι αμοιβαδόν διαγράψαντες.
alex7305 said: Επίκειται έκδοση; Αν ναι, από ποιον; Click to expand... Μπορούν να σε ενημερώσουν οι αμοιβαδόν διαγράψαντες.