S SINGEORGE Παλαιό Μέλος Apr 1, 2012 #1 Ψάχνω το Χριστός ανέστη στα ρουμανικά -θέλω το κείμενο με ελληνική προφορά .......Χριστός ανβιάτ.....παρακάτω .....?
Ψάχνω το Χριστός ανέστη στα ρουμανικά -θέλω το κείμενο με ελληνική προφορά .......Χριστός ανβιάτ.....παρακάτω .....?
I ilias nektarios Παλιο-μέλος... και μισό! Apr 1, 2012 #2 SINGEORGE said: Ψάχνω το Χριστός ανέστη στα ρουμανικά -θέλω το κείμενο με ελληνική προφορά .......Χριστός ανβιάτ.....παρακάτω .....? Click to expand... Eχω κατι κε Γιωργο,αλλα σε ηχητικο. Θα σας εξυπηρετισει;
SINGEORGE said: Ψάχνω το Χριστός ανέστη στα ρουμανικά -θέλω το κείμενο με ελληνική προφορά .......Χριστός ανβιάτ.....παρακάτω .....? Click to expand... Eχω κατι κε Γιωργο,αλλα σε ηχητικο. Θα σας εξυπηρετισει;
Μ μάρκελλος Μάρκελλος Πιράρ, Γενικός συντονιστής Apr 2, 2012 #3 SINGEORGE said: Ψάχνω το Χριστός ανέστη στα ρουμανικά -θέλω το κείμενο με ελληνική προφορά .......Χριστός ανβιάτ.....παρακάτω .....? Click to expand... Hristos a înviat din morti! Cu moartea pe moarte calcând Si celor din mormânturi Viata daruindu-le.
SINGEORGE said: Ψάχνω το Χριστός ανέστη στα ρουμανικά -θέλω το κείμενο με ελληνική προφορά .......Χριστός ανβιάτ.....παρακάτω .....? Click to expand... Hristos a înviat din morti! Cu moartea pe moarte calcând Si celor din mormânturi Viata daruindu-le.
G George Ιεροψάλτης Mar 30, 2013 #4 Hristos a înviat din morti! Cu moartea pe moarte calcând Si celor din mormânturi Viata daruindu-le. Χριστός α (ι)νβιάτ ντιν μόρτσι Κου μόρτεα πε μοάρτε καλκ(ά)ντ Σι τσελόρ ντιν μορμ(α)ντούρι Βιατσα νταρουίντου λε σ.σ. Το (ι) στην παρένθεση δεν προφέρεται σαν ι αλλά πάει προς το ε. Τα (α) στην παρένθεση προφέρονται σαν κάπως να μην υπάρχουν, δεν μπορώ να το προφέρω μέσα από προτάσεις.
Hristos a înviat din morti! Cu moartea pe moarte calcând Si celor din mormânturi Viata daruindu-le. Χριστός α (ι)νβιάτ ντιν μόρτσι Κου μόρτεα πε μοάρτε καλκ(ά)ντ Σι τσελόρ ντιν μορμ(α)ντούρι Βιατσα νταρουίντου λε σ.σ. Το (ι) στην παρένθεση δεν προφέρεται σαν ι αλλά πάει προς το ε. Τα (α) στην παρένθεση προφέρονται σαν κάπως να μην υπάρχουν, δεν μπορώ να το προφέρω μέσα από προτάσεις.
anggeosef Άγγελος Σέφκας May 7, 2019 #5 ilias nektarios said: Eχω κατι κε Γιωργο,αλλα σε ηχητικο. Θα σας εξυπηρετισει; Click to expand...